- Svarttjønnheia Velforening og Gratjønnas venner jubler over pengestøtte til frivilligheten, skriver Tor Marius Markussen (innfelt) i dette innlegget. (Foto: Preben Gjertsen/Jon Aamodt, arkiv)

- Vi jubler for pengestøtte til frivilligheten

  Administrator
  07. apr 2021
  10:54
Av Tor Marius Markussen, Svarttjønnheia Velforening (styremedlem og kasserer) og Gratjønnas venner (leder).

Vi jubler for pengestøtte til frivilligheten på to forskjellige prosjekter på Nodelandsheia, som kommer beboerne i hele bygda til gode. Svarttjønnheia Velforening og Gratjønnas venner søkte tidligere i vår, tilskudd fra lokalbanken til to ulike prosjekter, og i dag kom den fantastiske meldingen om at vi til sammen får 50.000 kroner, 25.000 kroner per prosjekt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

På Svarttjønnheia går pengene til å ruste opp en over 20 år gammel lekeplass, med nye gjerder, en liten mur og andre installasjoner som gjør at barn kan trygt boltre seg i nærheten av nabolaget.

Flytebrygge
Gratjønnas Venner søkte på sin side om tilskudd til en ny flytebrygge med badetrapp til stranda på den populære badeplassen. Dermed kan de unge barna slippe å svømme langt ut på vannet til den flytebrygga som de store ungdommene bruker. Nå kan både barna og foreldrene senke skuldrene og nyte badeturen i sommersola.

Alle vi frivillige som jobber timevis med dugnad, er veldig fornøyd med å ha en lokalbank som lojalt støtter opp om dugnadsånden i bygda. Vi takker Søgne og Greipstad sparebank for denne støtten, og gleder oss til å invitere alle beboere til både en ny lekeplass senere i år, og en flott badeplass til sommeren.

På Svarttjønnheia går pengene til å ruste opp en over 20 år gammel lekeplass. (Foto: Tor Marius Markussen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no