Politiloggen for Agder natt til søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette har skjedd i Agder natt til søndag

  Nicolai Prebensen
  04. apr 2021
  09:26
Arendal klokken 08.29: Melding om at det er gjort skadeverk i løpet av natta på en bussbu på Kystveien FV410 ved Kuviga. Knust glass.

Kristiansand klokken 04.34: Politiet har avsluttet fest på privat adresse hvor det har vært for mange personer til stede i forhold til forskrift om korona. Det opprettes sak på forholdet.

Vennesla klokken 03.39: Bilfører anmeldes for å ha kjørt med for mange passasjerer i bilen. Derav to i bagasjerommet.

Kristiansand klokken 02.57: Politipatrulje oppdaget flere personer som var i klammeri med hverandre. Løste seg raskt opp. Uoversiktlig sak. Personene bortvist fra sentrum.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Grimstad klokken 02.48: Fire personer bortvist fra område ved Feviktoppen etter å ha vært involvert i ordensforstyrrelse.

Arendal klokken 02.43: Melding om beruset person som har tatt seg inn på privat adresse. Vedkommende var uønsket på stedet og tilbringer resten av natten i arresten. Anmeldes for ordensforstyrrelse.

Lillesand klokken 01.48: Nødetatene er på vei til brann i et verksted ved Høvågveien. Det skal ikke være personer inne i bygget. 

- Det er full overtenning på bygget. Verkstedet er ikke veldig stort. Per nå ikke akutt spredningsfare til andre bygg. Det står to kjøretøy i nærheten. Disse vil få skader. Brannvesenet er i gang med slukking.

Klokken 02.15 skriver politiet på Twitter at ingen personer er kommet til skade og at det er kontroll på brannen.

Kristiansand klokken 02.14: Politipatrulje er på stedet i forbindelse med fest på privat adresse. Det var for mange tilstede i forhold til bestemmelsene i koronaforskriften. Det opprettes følgelig sak på hendelsen. En person anmeldes også for å nekte å oppgi personalia til politiet.

Grimstad klokken 00.37:  Det har i løpet av kvelden vært mange berusede mindreårige ungdommer samlet på Storesanden. Det har nå løst seg opp. En person skal ha blitt slått og sparket på stedet. Politiet oppretter sak på det forholdet.

Agder: I tillegg har politiet i løpet av kveld og natt til lørdag dempet flere fester i Agder hvor det blant annet har blitt spilt høy musikk.

Politiloggen for Agder natt til søndag. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no