15 nye smittede registrert i kommunen siste døgn. (Foto: Helsedirektoratet)

15 nye smittede registrert siste døgn.

  Nicolai Prebensen
  27. feb 2021
  13:59
15 nye smittede siste døgn. Arbeid rundt smittesporingen pågår og tallet på antall nærkontakter satt i karantene er ikke klart, melder kommunen lørdag ettermiddag.

- Smitteveien er kjent for 10 av de smittede. Vi har foreløpig fem med ukjent smittevei, men jobber med å kartlegge smitteveien. Av de smittede er to fra SFO på Wills minne skole, ellers stort sett nærkontakter i små klynger, står det videre i dagsrapporten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Overholde smittevernstiltakene
Kommunen ber alle å overholde de generelle smittevernreglene. Særlig viktig er det å begrense antall nærkontakter og å overholde avstandsreglene.

- Dette for å få ned smittetallene, skriver kommunen.

Totalt er 404 smittet i Kristiansand til nå i februar. Fredag testet til sammen 361 seg på koronasenteret på Kløvertun.

SSHF
Lørdag morgen hadde sykehusene i Agder to pasienter innlagt med covid-19, én pasient er under 50 år. 13 ansatte er satt i karantene. I alt har sykehusene gjennomført 152.510 prøver hvor 1.797 var positive. Antall prøver som er pågående er 1.703.

Helse Sør-Øst
Lørdag hadde Helse Sør-Østs sykehus 80 pasienter innlagt med bekreftet covid-19 i landet. Av disse var 21 pasienter innlagt på intensivavdelinger og 15 pasienter på respiratorbehandling.

Totalt er 404 smittet i Kristiansand til nå i februar. Fredag testet til sammen 361 seg på koronasenteret på Kløvertun. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no