- Danserne i Søgne Danseklubb har vanligvis danseoppdrag året rundt hvor vi danser på ulike tilstelninger, skriver Pia Pettersen i eposten til N247 mandag. (Foto: Erland Grøtberg)

«Kjenner du noen som fortjener et danseinnslag eller dansenummer?»

  Nicolai Prebensen
  22. feb 2021
  15:10
Gründer og innehaver av Søgne Danseklubb har sendt N247 et aldri så lite hjertesukk og trenger litt hjelp til å formidle en svært hyggelig gest fra danserne og hun selv.

I eposten skriver hun:

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Danserne i Søgne Danseklubb har vanligvis danseoppdrag året rundt hvor vi danser på ulike tilstelninger. I år (og i fjor) har vi dessverre ikke fått muligheten til dette på grunn av avlyste arrangementer av hensyn til smittevernreglene. Vi savner veldig å danse for publikum og har veldig lyst til å spre litt danseglede i en ellers så annerledes hverdag.
 
Nominer
- Vi håper derfor at DU kan hjelpe oss! Kjenner du noen som fortjener et danseinnslag eller dansenummer? Nominer privatpersoner, bedrifter, eldresenter, sykehjem osv. Vi opptrer utendørs og overholder retningslinjer.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Foto: Erland Grøtberg.

- Om du kjenner noen som kunne tenke seg en danseoverraskelse send en melding eller ring til Pia på telefon 948 145 58, skriver hun.
Sist oppdatert 22.02.2021 klokken 15:26 av Jon Aamodt

Pia Pettersen ønsker å nå ut til publikum ved å opptre for publikum under strenge smittevernregler og kanskje et snev av overraskelse. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no