24 nye smittede siste døgn. Foreløpig 39 nye nærkontakter er satt i karantene, melder kommunen lørdag. (Foto: Pixabay)

24 nye smittede registrert siste døgn

  Nicolai Prebensen
  20. feb 2021
  14:19
24 nye smittede siste døgn. Foreløpig er 39 nye nærkontakter satt i karantene. Arbeid rundt smittesporingen pågår og tallet i karantene kan øke.

- Smitteveien er kjent for 19 av de smittede. De fem siste har foreløpig ukjent smittevei, men vi jobber med å kartlegge nærkontaktene rundt disse. Av de nye smittede er 14 nærkontakter som alt var i karantene, en smittet på et sykehjem, to på en privat fest og to er importsmitte. Det er en krevende situasjon for smittesporingsteamet. Kommunen har fortsatt kapasitet til testing, skriver kommunen i sin daglige oppdatering om smittesituasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kommunen minner om viktigheten av å holde avstand og begrense kontakt med andre. 

Totalt er 274 smittet i Kristiansand til nå i februar. Fredag testet til sammen 430 seg på koronasenteret på Kløvertun.

SSHF
Lørdag morgen hadde sykehusene i Agder to pasienter innlagt med covid-19, alle over 50 år. Syv ansatte er satt i karantene. I alt har sykehusene gjennomført 145.588 prøver hvor 1.669 var positive. Antall prøver som er pågående er 1.669.

Helse Sør-Øst
Lørdag hadde Helse Sør-Østs sykehus 59 pasienter innlagt med bekreftet covid-19 i landet. Av disse var 18 pasienter innlagt på intensivavdelinger og tolv pasienter på respiratorbehandling.

Fredag testet til sammen 430 seg på koronasenteret på Kløvertun. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no