Fløy mot Jerv på Sør Arena fredag ettermiddag. (Foto: Hugo Thoresen)

Jerv kjørte over Fløy og vant 6-0

  Arild Hansen
  19. feb 2021
  16:30
OBOS mot PostNord-ligaen. Det vil si Jerv mot Fløy på Sør Arena fredag. Begge klubbene har fått tidligere planlagte treningskamper i vinter utsatt, så dette er den aller første lille testen på hvor lagene står per i dag, etter å ha vært gjennom vanskelige treningsforhold i lengre perioder.
 
Flere steder
Sist sesong ble det bare spilt enkeltseire pluss sluttspill i PostNord-ligaen, der Fløy gjorde en fin figur. Hvordan det blir i år, må man ennå vente med. Nye restriksjoner dukker jevnlig opp, og fredag har Kristiansand måtte innse at kommunen er på blant smittetoppen i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fra fjorårssesongen har laget fra øya mistet flere gode spillere. Borte er Lasse Sigurdsen, Henrik Andersen, Mathias Grundetjern, Mateij Dekovic, Johan Naglestad, Jørgen Richardsen og Dardan Dreshaj. Spillere som selvfølgelig ikke erstattes i en fei. Nå  skal blant annet spillere som Kaj-Stian Apeland, Jone Kleppa, Andre Richstad, Kristian Lien, Johannes Eftevaag og øygutten sjøl, Ole Fredrik Thorsen bære mye av lasset. Noen av dem ennå unge spillere som Fløy setter sin lit til inn i fremtiden. 

Kanskje godt at de har Ante Knesovic mellom stengene, selv om han måtte plukke ut hele seks baller fra nettet på Sør Arena fredag. Selv om dette bare var en treningskamp, og vi enda er i februar måned, var det klasseforskjell mellom de blå fra øya og de gule fra Grimstad på Sør Arena.
 
Overkjørt
Fløy var med i spillets gang i de tyve første minuttene av kampen. Etter det ble de baktunge, og kampen ut hadde de mer enn nok med å forsvare seg. 0-6-tap forteller i klar tekst om nettopp det. Det stod 1-0 til pause, men etter hvilen ble gutta fra øya rett og slett rundspilt. Det forteller fem blemmer i mot alt om.

Det ble et 0-6 tap for Fløy mot Jerv på Sør Arena fredag ettermiddag. (Foto: Hugo Thoresen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no