17 nye smittede siste døgn. 154 nye nærkontakter er satt i karantene. (Foto: Pixabay)

17 nye smittede siste døgn

  Nicolai Prebensen
  18. feb 2021
  13:35
17 nye smittede siste døgn. 154 nye nærkontakter er satt i karantene.

- Smitteveien er kjent for 13 av de smittede. De fire siste har foreløpig ukjent smittevei, men vi jobber med å kartlegge nærkontaktene rundt disse. Det er tre nye smittede knyttet til Karuss, Øvre- og Nedre Slettheia skole. Totalt er det 27 smittetilfeller knyttet til disse skolene. Prøvene er sendt til til analyse for å sjekke om det er det muterte viruset. Kommunen får forhåpentligvis svar på analysen denne uken, opplyser kommunen torsdag ettermiddag.

Det er også funnet smitte hos en ansatt på Kristiansand Internasjonale skole. 6., 8. og 9. trinn er satt i karantene. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- I tillegg har vi en smittet på KKG, to smittede i rusmiljøet og tre nærkontakter fra smitten på Skagen Pub. Det er en krevende situasjon for smittesporingsteamet. Kommunen har fortsatt kapasitet til testing, skriver kommunen videre og minner om de lokale tiltakene som ble innført natt til torsdag.

Totalt er 219 smittet i Kristiansand til nå i februar. Onsdag testet til sammen 497 seg på koronasenteret på Kløvertun og tre testet seg hjemme.

SSHF
Torsdag morgen hadde sykehusene i Agder fire pasienter innlagt med covid-19, alle over 50 år. 21 ansatte er satt i karantene. I alt har sykehusene gjennomført 143.000 prøver hvor 1.571 var positive. Antall prøver som er pågående er 1.650.

Helse Sør-Øst
Torsdag hadde Helse Sør-Østs sykehus 57 pasienter innlagt med bekreftet covid-19 i landet. Av disse var 15 pasienter innlagt på intensivavdelinger og ni pasienter på respiratorbehandling.
Sist oppdatert 18.02.2021 klokken 13:52 av Nicolai Prebensen

Onsdag testet til sammen 497 seg på koronasenteret på Kløvertun og tre testet seg hjemme, opplyser kommunen. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no