- Totalt 67 elever og åtte ansatte må gå i karantene ved Kristiansand katedralskole Gimle (KKG), sier Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Elever og ansatte i karantene ved KKG

  Nicolai Prebensen
  17. feb 2021
  21:18
- Totalt 67 elever og åtte ansatte må gå i karantene ved Kristiansand katedralskole Gimle (KKG). Det var i ettermiddag at koronasenteret i Kristiansand kommune kontaktet oss om at to elever ved KKG har testet positivt for Covid-19. Nå har skolen sendt ut beskjed til alle om å gå i karantene, opplyser Arly Hauge, fylkesdirektør for utdanning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Uavhengige tilfeller
- Det er tilfeldig at to elevene på skolen testet positivt på samme dag. De har heller ikke vært på skolen de siste dagene. En elev på Vg1, var sist på skolen på mandag og karantene varer derfor frem til og med onsdag 25. februar. For medelevene til en elev i Vg3, er siste karantene dag allerede søndag 22. februar. Med økende smitte i Kristiansand har vi vært forberedt på at dette også kunne nå våre skoler. Dessverre begynner skolene våre å få god rutine på dette. avslutter Arly Hauge.

Pressemelding fra Agder fylkeskommune
Sist oppdatert 18.02.2021 klokken 11:00 av Nicolai Prebensen

Totalt 67 elever og åtte ansatte må gå i karantene ved Kristiansand katedralskole Gimle (KKG), opplyser Agder fylkeskommune onsdag kveld. (Foto: KKG)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no