«Vinterkarusellen i gang»

Innsendt
Av Kristen Fløgstad
Første løp i årets vinterkarusell med retur ble arrangert lørdag med start fra Tangvall.
Løpet gikk oppover Toftelandslier og med retur til det gamle rådhuset. Deltakerne startet mellom klokken 13.00 og 14.00 i småpuljer og med avstand for å oppfylle koronareglene. Løpet gikk mens det snødde og blåste som verst på lørdag.
Begge kjønn var representert og med et stort aldersspenn mellom deltakerne. I alt sprang ni løpere den lengste løypa på 10 km og sju løypa på tre kilometer som var et imponerende antall på det glatte føret.
Det andre løpet i Søgne går lørdag 6. mars. Da får vi håpe at det blir føreforhold som passer bedre for løping enn ski. For dem som har lyst til å teste formen, det er plass til flere deltakere fra Søgne!
Sist oppdatert 07.02.2021 klokken 10:03 av Nicolai Prebensen