Politiloggen for distriktet i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen i helgen

  Nicolai Prebensen
  24. jan 2021
  09:29
Agder natt til søndag:
Flekkefjord klokken 04.15: Mann anmeldt for kroppskrenkelse, slått til fornærmede, ikke oppstått skade.

Flekkefjord klokken 0210: Politiet har vært i Trosteveien og dempet høy musikk.

Lillesand klokken 00.57: Trafikkulykke på Justøyveien, enslig kjøretøy av veien. To personer i bilen, sjekkes av ambulanse på stedet. Fører og passasjer kjørt akuttmottaket for sjekk, ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand, veldig glatt på stedet. Politiet oppretter sak.

Kristiansand klokken 00.50: Klage på høy musikk fra bolig i Strømsbakken, politiet har vært på stedet og festen er avsluttet. Flere ungdommer som løp fra stedet ved politiets ankomst.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Arendal klokken 01.20: Klage på feststøy fra bolig i Myreneveien, politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å dempe musikken.

Søgne klokken 01.15: Bilfører anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

Grimstad klokken 00.10: Klage på høy musikk fra bolig i Skolegaten, politiet har vært i to leiligheter og dempet musikken.

Birkenes klokken 23.30: Klage på høy musikk fra bolig i Bakkemoen, politiet har vært på stedet og dempet lydnivået.

Kristiansand klokken 23.45: Klage på høy musikk fra bolig i Voielia, politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å dempe musikken.

Kristiansand klokken 23.24: Trafikkulykke på Birkelandsveien, enslig kjøretøy av veien, fører kjørt til legevakt, smerter i skulder. Bilen har sannsynligvis fått sleng og havnet av veien. Politiet oppretter sak - det er glatt på stedet.

Kristiansand klokken 23.25: Kvinne slått ned i Dronningensgate, kjørt legevakt for sjekk. tre personer løp fra stedet, politiet søker etter dem.


Natt til lørdag
Kristiansand klokken 21.57: To mindreårige gutter involvert i flere hendelser i sentrum. Ordensforstyrrelser, trusler og tyveri. Hentet av verger. 

- Sak opprettes, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Søgne klokken 21.19: Mann stanset i bil, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Blodprøve tatt, førerkort beslaglagt. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no