- Holkeføre eller massevis med snø?, ta kontakt , oppfordrer kommunen på sosiale medier onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Holkeføre?: «Vi setter pris på at dere sier i fra»

  Nicolai Prebensen
  20. jan 2021
  20:17
Kristiansand kommune la onsdag kveld ut en post på sine Facebook-sider hvor de oppfordrer innbyggerne til å gi beskjed om holkeføre og mye snø på veinettet.

I posten skriver kommunen:
«De siste dagene har vi fått inn en del kommentarer og meldinger om at det er glatte veier og holkeføre på gang- og sykkelveier rundt omkring i kommunen. Vi setter pris på at dere sier i fra og vi har gitt beskjed til ingeniørvesenet. Brøytemannskapet gjør så godt de kan for å rekke over og få strødd veiene. Utfordringen er ustabilt vær hvor det regner, fryser på før det regner litt mer. Resultatet er at strøsanden ikke blir værende på sin plass.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

«Hvis du opplever at det er glatte veier, og det ikke er strødd, kan du gi beskjed til ingeniørvesenet på tre ulike måter:
  • Du kan enten ringe de på dagtid på telefon: 38 07 50 00. 
  • Utenom arbeidstid kan du ringe ingeniørvesenets vakttelefon på tlf.nr: 38 02 93 63. 
Eller du kan gi de beskjed ved å sende en melding via Meld fra som er linket til under.  
Dette gjelder også hvis det plutselig begynner å snø og det er behov for at det må brøytes.»

Husk at kommunens ingeniørvesen kun har ansvar for kommunale veier. Ikke private, med mindre avtale er gjort, ikke fylkes-, riks, eller Europaveier.

Relatert artikkel:
Sist oppdatert 21.01.2021 klokken 08:13 av Nicolai Prebensen

- Hvis du opplever at det er glatte veier, og det ikke er strødd, kan du gi beskjed til ingeniørvesenet på tre ulike måter, skriver kommunen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no