- Tirsdag testet til sammen 341 seg på koronasenteret på Kløvertun, skriver kommunen på sine hjemmesider onsdag. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Syv nye smittede siste døgn

  Nicolai Prebensen
  13. jan 2021
  14:48
- Syv nye smittede siste døgn. 27 nye er satt i karantene. Alle nye smittede har kjent smittevei. Fire av de smittede er knyttet til håndballaget Rostov-Don som kom til Kristiansand for å spille mot Vipers. De fire er i isolasjon, resten av de 23 i reisefølget er i karantene, skriver kommunen i sin daglige oppdatering om smittesituasjonen. 

To smittede er knyttet til utbruddet på Bellini, og en av de smittede er nærkontakt til en av de smittede fra "Bakgården Både Og".

Kommunen skriver i oppdateringen at den har tilstrekkelig kapasitet til testing og smittesporing. Totalt er 98 smittet i Kristiansand til nå i januar. Tirsdag testet til sammen 341 seg på koronasenteret på Kløvertun.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

SSHF
Sørlandet sykehus helseforetak hadde onsdag morgen to pasienter innlagt med covid-19. Sykehusene hadde 101 ansatte i karantene. Totalt har sykehusene fullført 116.372 prøver hvor 1.182 var positive. Sykehusene har 1.547 pågående prøver.

Helse Sør-Øst
Onsdag hadde Helse Sør-Østs sykehus 122 pasienter innlagt med bekreftet covid-19. Av disse var 24 pasienter innlagt på intensivavdelinger, hvorav 17 får respiratorbehandling.

Kommunen har syv nye smittede siste døgn. 27 nye er satt i karantene. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no