Ordfører Oddvar Skisland (Ap) og formannskapet i kommunen inviterer til digitalt dialogmøte med innbyggerne i Søgne 13. januar. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)

Strømmer dialogmøtet fra Søgne onsdag klokken 17.00

  Administrator
  13. jan 2021
  16:40
På grunn av koronasituasjonen vil formannskapet i Kristiansand gjennomføre et digitalt dialogmøte fra det tidligere rådhuset på Tangvall onsdag 13. januar kl. 17.00.

- Vi lar ikke pandemien stoppe dialogmøtene med innbyggerne. Derfor vil vi gjennomføre møtet digitalt på en plattform folk er vant til å treffe kommunen. Vi har vært godt i gang med disse samlingene og formannskapet har satt stor pris på dialogen. Vi opplever at også kommunens innbyggere, nærings- og organisasjonsliv verdsetter denne muligheten til å møte oss folkevalgte.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det sier ordfører Jan Oddvar Skisland. Han skal lede det digitale dialogmøtet som strømmes fra kommunestyresalen i det tidligere rådhuset på Tangvall onsdag 13. januar kl. 17.00 - 19.30. Dialogmøtet i Søgne var bestemt allerede i fjor høst, og skulle etter planen vært arrangert på Søgne gamle prestegård.

Håper på god dialog
- Jeg håper og tror at det skal være mulig å opprettholde en god dialog også med en digital møteform. Folk kan følge direktesendingen på kommunens Facebook-side, slik det har vært mulig under de tidligere dialogmøtene. I tillegg er det denne gangen anledning til å snakke med oss via Teams, der også formannskapets medlemmer vil være under dialogmøtet. Mange av oss er jo blitt vant med denne møte- og kommunikasjonsformen under koronakrisen, sier Skisland.


Engasjer deg i dialogen
Direktesendingen på Facebook følger nedenstående program. Etter alle innlederne, vil det bli en kort pause før det er tid for ordet fritt for deg som publikum/seer, så engasjer deg i dialogen.

Du kan sende inn spørsmål i kommentarfeltet på Facebook, men du kan også la deg høre og se i Teams. Da må du logge deg inn på videokonferanse-lenken i god tid, gjøre deg til kjenne og ha innlegget ditt klart. Husk å snakke tydelig. Formuler deg gjerne kort, slik at så mange som mulig kan slippe til.

Spørsmål til formannskapet på Facebook bli registrert og formidlet for besvarelse. Kommunalsjef for innbyggerdialog, Elisabeth Engemyr, har ansvar for å håndtere spørsmålene. Hun lover at alle vil bli besvart. Om det blir kø av spørsmål og man ikke rekker å besvare alt under sending, lover hun at spørsmål vil bli besvart og lagt ved i referat i etterkant. Referat blir offentliggjort her på kommunens nettside.

Program:
Hva skjer i Søgne av utbygginger og etableringer v/ ordfører Jan Oddvar Skisland

Inviterte innlegg (4-5 minutter hver):
  • Etablering av bydelsråd i Søgne v/ Ronny Myrene
  • Ung i Søgne v/ Jo Salamah Hammersvold Bougharyoun, elevrådsleder Tinntjønn skole og Lilly Heimdal Knudsen, elevrådsleder Tangvall skole
  • Søgne kirkes aktiviteter v/ sogneprest Birte Ester Løvåsen
  • Søgne ungdomslags aktiviteter v/ styreleder Monica Skårmo Thomassen
  • Søgne i et historisk perspektiv v/ Torvald Hellum og Oddbjørn Eikestøl
  • Murisør v/Tom Arne Aamodt
  • Handelsforeningen Tangvall v/Gunnar Pedersen
  • XR Visuell kommunikasjon v/Hege Stoltenberg
  • Vi som vil ha Søgne kommune tilbake v/ Sigurd Berg Aasen
Artikkelen ble først publisert på Kristiansand kommunes hjemmesider.
Sist oppdatert 13.01.2021 klokken 16:44 av Nicolai Prebensen

Dialogmøtet med innbyggerne holdes digitalt 13. januar. Ikke slik det ble gjort i Songdalen i 2020. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no