Det blir julegran på Torvet på Tangvall i år også. Dessverre blir det ikke noen offisiell tenning på grunn av pandemien. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

«Black weekend» og juletre på Tangvall

  Nicolai Prebensen
  16. nov. 2020
  17:34
Pandemien setter ikke en stopper for julestemningen og julehandelen i år, men den blir bare litt annerledes.

For ikke lenge siden anbefalte butikksjef Håvard Bjørkli på Vinmonopolet i bygda å starte julehandelen tidlig. Dette på grunn av et forventet «trøkk» og køer i butikken opp mot julehøytideligheten.

Neste fredag er det «Black Friday», som i år utvides til «Black weekend».

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Av erfaring blir det mange mennesker i butikkene under «Black Friday» og derfor utvider vi med tre dagers salg. «Black Friday» starter torsdag og vil vare frem til og med lørdag i neste uke, Noen butikker vil også ha «Black week» på grunn av kjedetilhørighet, sier leder i Søgne Handelsforening, Gunnar Pedersen til N247 mandag.

Han forteller videre at dette er for at det skal føles trygt å handle på Tangvall.

Agenda
- Vi ser at kunder er mer reserverte nå enn før pandemien kom, og med tre dagers «Black Friday» håper vi kundene ser at det ikke blir trangt inne i butikkene. Vi har alle et sterkt fokus rundt smittevern og alle vil oppleve at vi tar reglene på ramme alvor. Vi skal passe på og kundene skal føle seg trygge når de handler både under kampanjen og ellers, sier han videre.

Mange har allerede begynt å pynte til jul, og flere og flere boliger og butikker er allerede godt pyntet. Det blir ingen «offisiell» juletretenning med sang musikk og aktiviteter på torvet, men juletreet kommer. Også julegrantenningene på Lunde og i Høllen er avlyst, men N247 vil være med på disse tenningene sende dem i etterkant.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Julegrana på torvet på Tangvall kommer i år også. Denne gangen fra Røsstad. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).

Førstkommende onsdag drar parkvesenets folk til Røsstad for å hente årets julegran. Det kommer på plass i løpet av formiddagen. 

Stempelsuksess
Pedersen sier videre at «stempeljakta» på Tangvall har vært en ubetinget suksess.

- Vi beklager veldig at vi har gått tomme for kort, men nye skal være på plass i løpet av dagene i dag eller tirsdag. Vi hentet inn 8.000 kort, men det var tydeligvis ikke nok. Det setter vi veldig pris på, avslutter Pedersen og lover at det blir nok kort den perioden «jakten» varer.

Gunnar Pedersen er leder av Søgne Handelsforening. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Hele 8.000 stempelkort har forsvunnet ut av butikkene på Tangvall på kort tid. Birthe Larsen med ett av kortene som ble bestilt. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no