Politipatruljen på stedet benytter drone i søket etter ungdommene som er sett i tilknytting til hendelsen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Trolig påsatt: - Brann i bod på Trysnesveien

  Jon Aamodt, Nicolai Prebensen
  08. nov. 2020
  12:21
Nødetatene er på vei til Trysnesveien i Søgne etter at det er meldt om brann i en bod. Det var politiets operasjonssentral som meldte om hendelsen like etter klokken 12.00 søndag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mulig påtent brann
Et vitne på stedet forteller til N247s reporter at et par ungdommer skal ha blitt sett løpende bort fra området i samme tidsrom som brannen oppstod. 

Nødetatene er på stedet, og det meldes at brannen er slukket ved brannvesenets ankomst. 

Slukket brannen
Det var beboerne i leilighetskomplekset som slukket brannen selv. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Jeg hørte noen skrek brann og tok med meg brannslukningsapparat og løp til garasjeanlegget, forteller Anita Elen Smette til N247s reporter. (Foto: Nicolai Prebensen.

Hun forteller videre at hun tømte apparatet mot brannen og fikk deretter hjelp av en nabo som også tømte et apparat for å få kontroll på brannen. I følge brannvesenets mannskaper skal dette ha vært i grevens tid for å hindre en større brann.

Søker etter to personer
- Dette er et greit verktøy. Den dekker et stort område på kort tid, sier politiets innsatsleder på stedet, Anders Holt som benytter drone i søket etter to personer i forbindelse med brannen søndag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Fortsetter etterforskning og søk
- Foreløpig er ingen pågrepet, men vi fortsetter etterforskningen, og søket i området vil også pågå videre, sier Holt til N247 like etter klokken 13.20 søndag. 

Saken oppdateres. 
Sist oppdatert 09.11.2020 klokken 09:57 av Nicolai Prebensen

Utrykningsleder Olav Framvik fra KBR med en bensinkanne som trolig kan knyttes til de observerte ungdommene. (Foto: Nicolai Prebensen)

Hendelsen søndag har skjedd like ved Trysnes Brygge. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no