Connie Petterson er vinner av ei hummerteine for dette bildet fra Komlefjorden. - Ny generasjon i opplæring i hummerfiske, skriver innsender til dette bildet. (Foto: Connie Pettersson)

Vi har kåret vinner av hummerteine

  Jon Aamodt
  26. okt. 2020
  12:48
1. oktober inviterte N247 sine lesere til å sende inn bilder fra årets hummerfiske, og det ble ved samme anledning lovet premier i form av hummerteine og gavekort fra bygdas næringsliv. Som alltid har N247s mange lesere sendt inn og delt bilder i hopetall, og etter at fristen for å delta i trekningen gikk ut 18. oktober har den ubestikkelige juryen sagt sitt om årets bidrag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- og vinneren er -
Etter en tett og jevn konkurranse har juryen valgt å premiere to innsendere i denne omgang. Førstepremien, ei splitter ny skotteteine, går til Connie Pettersson som har tatt bilde sitt i Komlefjorden. 

Gavekort for «40-centimeren», som ble sendt ned i dypet igjen, går til Einar Nilut. 

N247 takker for alle innsendte bidrag og gratulerer de heldige vinnerne. Husk at vi alltid tar imot tips og bilder på epost til redaksjonen@n247.no. Bilder kan også sendes på Messenger til N247.no eller deles på Instagram med emneknagg #N247no. 

Gavekort sendes til Einar Nilut for bildet av denne kardinalen som ble sendt tilbake i dypet. (Foto: Einar Nilut)

Førstepremien for årets hummerbilde blir inntil videre passet godt på. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no