Politiloggen for Agder natt til lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen Agder: En person til sykehus med stikkskader

  Nicolai Prebensen
  24. okt. 2020
  19:06
Søndag
- Det har vært flere ordensforstyrrelser i sentrumsnære områder i Agder i natt. I tillegg har det vært noen voldsepisoder. Den mest alvorlige var i Kristiansand, hvor en person ble kjørt til sykehus med stikkskader. En person er pågrepet og siktet for volden, skriver Agder politidistrikt på Twitter søndag morgen.

I følge fvn.no skjedde volden ved Lund Torv i Kristiansand og da politiet kom til stede var gjerningspersonen forsvunnet. Politiet bevæpnet seg og påtraff vedkommende noe senere. Mistenkte ble pågrepet uten dramatikk. 

Fornærmede skal i følge avisen ikke være livstruende skadet.

Lørdag
Politiloggen natt til lørdag. Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy. 

Politiloggen for Agder:
Kristiansand klokken 03.54: Politiet har pågrepet en person etter han utsatte trusler mot en annen person. Personen forsøkte å unndra seg politiet, men ble pågrepet etter et hundesøk. Pågripelsen foregikk uten dramatikk.

Kristiansand sentrum klokken 02.31: Meldt om slagsmål. Politiet på stedet. En person skallet ned. Ikke snakk om skade på person.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kristiansand sentrum klokken 01.58: En person er pågrepet for skadeverk på kjøretøy, samt ordensforstyrrelser.

Mandal klokken 00.54: Meldt om slagsmål på utested. Politiet er på stedet. En vakt har blitt tildelt et slag.

Kristiansand klokken 00.41: En person møtte på politivakta i Kristiansand og forklarte at han hadde blitt fratatt sin EL-sparkesykkel. To personer dyttet fornærmede og tok sykkelen. 

Vennesla klokken 23.27: Moped mot rullestol. Ambulanse og politi på vei til stedet. Mopedist har kjørt på rullestolbrukeren. Rullestolbrukeren er kjørt til akuttmottaket for en sjekk. Klaget på smerter i hode og skulder. Politiet oppretter sak på forholdet. Ikke mistanke om ruskjøring. Førerkort ikke beslaglagt.
Sist oppdatert 25.10.2020 klokken 09:23 av Nicolai Prebensen

Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no