Politiloggen for distriktet. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: Melding om brann i bolig i Holum

  Nicolai Prebensen
  17. okt. 2020
  17:45
Natt til søndag:
Holum, Moneveien 08.09: Melding om røykutvikling/brann fra et rom i enebolig. Alle personer er ute av huset. 

Kontroll på stedet. Utlufting pågår. Ingen personskader og det har kun vært røyk/flammer i et rom. Uviss brannårsak per nå, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Kristiansand klokken 03.21: Markensgate. Mann i 20-årene blir bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Mannen blir anmeldt av politiet for forulemping.

Kristiansand klokken kl. 02.09: Markensgate. Patruljen bortviser en mann i 40-årene fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Grimstad sentrum klokken 01.47: 18-årig mann settes i arrest for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Anmeldes for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Arendal klokken 01.21: Teaterplassen. Mann i 40-årene innbringes til arrest på grunn av ordensforstyrrelse. Anmeldes for forulemping av politiet.

Kristiansand klokken 01.12: Markensgate. Patrulje bortviser en 18 år gammel mann på grunn av ordensforstyrrelse.

Kristiansand klokken 01.21: Sentrum. Mann i 20-årene settes i arrest på grunn av ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Anmeldes for forulemping av politiet.

Grimstad klokken 00.22: Sentrum. 19 år gammel mann bortvist på grunn av ordensforstyrrelse/krangel med andre personer.

Arendal klokken 00.14: Politiet bortviser 19 år gammel mann fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Natt  til lørdag:
Kristiansand klokken 04.36: Melding om brann i enebolig i Tjuvhelleren. Det er ikke meldt om personskader. Klokken 04.49 melder politiet at brannen er slokket.

Ingen personskader. Kun mindre brann/sotskader på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Øvrebø klokken 01.54: FV 454, melding fra AMK om trafikkulykke. Enslig bil kjørt av vegen og inn i en fjellvegg. Bilen sperrer vegen og taues bort. Bilen totalskadd, fører framstår som uskadd, kjøres akuttmottaket for undersøkelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Songdalen klokken 21.10: Mann anmeldt for kjøring med bil uten gyldig førerkort og mistanke kjøring i påvirket tilstand. Forholdet skjedd i Brennåsen.

Søgne klokken 20.29.
 Agder politidistrikts operasjonsleder melder fredag kveld at en bilfører er anmeldt for å ha kjørt 84 kilometer i timen i 50-sone ved Tangvall i Søgne. Førerkortet er beslaglagt.
Sist oppdatert 18.10.2020 klokken 09:02 av Nicolai Prebensen

Politiloggen i helgen. (Foto: Roar Tolfsen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no