Det er fra dette lageret like ved Langenes arbeidskirke at utstyret ble stjålet natt til fredag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tyveri fra sjøspeiderlager

  Nicolai Prebensen
  16. okt. 2020
  16:21
Natt til fredag har 1. Søgne sjøspeiderlager på Langenes vært utsatt for tyveri av flere gjenstander og gummibåter. I tillegg er arbeidsgressklipperen til Langenes arbeidskirke tatt bort fra lageret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi har mistet tre oppblåste gummibåter (se bildet), ett aggregat, tre aluminiumskasser på på én meters bredde proppfulle av diverse utstyr, samt noen mindre gjenstander, sier speiderleder Steinar Monsen til N247 fredag ettermiddag,

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet viser i klartekst hvordan tyvene har kommet seg inn i lageret på Langenes. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Det var noen fra speidergruppa der ute torsdag så dette må ha skjedd i natt. Saken er anmeldt og politiet skal ut på åstedsbefaring i løpet av ettermiddagen. I og med at det er tre oppblåste gummibåter som er tatt er det sannsynlig at noen har sett noe det siste døgnet. Vi håper at politiet eller vi kan få tips i saken. Dette er utstyr som vi bruker ofte i vårt arbeid med ungdommen og vi synes det er trist at slikt ikke får stå i fred, avslutter Monsen.
Sist oppdatert 16.10.2020 klokken 16:21 av Nicolai Prebensen

Det tre av disse gummibåtene som natt til fredag ble tatt bort fra sjøspeidernes lager på langenes. (Foto: 1. Søgne sjøspeidergruppe)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no