- Vi er en gjeng med topp motiverte medarbeidere som gleder oss til å flytt inn i ny butikk, sier butikksjef ved Kiwi Tangvall, Heidi Irene Ramsland. (Foto: Jon Aamodt)

- Gleder oss veldig til å flytte

  Jon Aamodt
  27. sept. 2020
  12:04
- Parkering, parkeringsplasser også det at vi får en helt ny, bedre og større butikk. Det er det aller beste når vi om kort tid flytter til nye lokaler, sier Heidi Irene Ramsland, butikksjef ved Kiwi Tangvall, til N247 en uke før dagens Kiwi-butikk på Tangvall stenger dørene for siste gang. 

Lørdag 2. oktober er siste åpningsdag for butikken som flyttet til nåværende lokasjon for 16 år siden. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Torsdag 8. oktober åpner vi med kaffe og kaker i de nye lokalene, fortsetter butikksjefen. 

- Topp moderne og utvidet sortiment
- Dette blir en topp moderne Kiwi, sier Kiwis regionsjef i Agder, Stian Gregersen, også han trekker frem gode parkeringsuligheter rett utenfor som et fortrinn når butikken flytter få meter over på andre siden av Toftelandsveien.

Med et bruttoareal på 1.140 kvadratmeter får butikksjefen med sine medarbeidere en solid utvidelse av både butikklokalet og lagerrom.

- Både parkering og areal har vært begrensende for butikkens videre utvikling. 
I en ny butikk får vi enda bedre tilrettelegging for varelevering, lager og vareplassering i butikken. Utvidet sortiment og likevel mer plass å boltre seg på for kundene er det kundene våre vil merke, sier Ramsland (bildet). 

- Frukt og grønt og blomster
Butikksjefen forteller at Kiwi Tangvall har hatt en god sesong til nå og legger til at de ser frem til videre ekspansjon som de håper vil gi enda større markedsandel her lokalt. 

- Vi er en gjeng svært motiverte ansatte som har ventet lenge på flyttingen, og i den nye flotte butikken vil kundene bli møtt av en stor flott avdeling med fokus på frukt, grønt og blomster, lover butikksjef Heidi Irene Ramsland knappe to uker før hun sammen med resten av teamet åpner dørene til Kiwi-butikken i Tangvall Park, Søgnes største leilighetsbygg.Med et bruttoareal på 1.140 kvadratmeter får Kiwi Tangvall en solid utvidelse når ny butikk åpner 8. oktober. (Foto: Jon Aamodt)

Bedre tilgang til parkering er et vesentlig poeng når Kiwi Tangvall flytter over veien til Tangvall Park i oktober. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no