Prosjektleder Tom Arne Aamodt gleder seg til mandag der han småspringer rundt på Tangvall Park lørdag ettermiddag. (Foto: Jon Aamodt)

- Søgnes foreløpig største

  Jon Aamodt
  26. sept. 2020
  19:50
- Mandag morgen klokken 08.00 starter innflytting i leilighetene her i Tangvall Park. Til og med onsdagen blir det en overtakelse i timen, sier Tom Arne Aamodt til N247 lørdag ettermiddag før han legger til at en av kjøperne har «tyvstartet» og flyttet inn allerede fredag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Største til nå
I alt består leilighetskomplekset av 55 leiligheter pluss næringsarealet i første etasje. Det er selskapet Kleplandsveien AS bestående av Aamodt Hus, Mal i Sør og Murisør som i 2016-2017 kjøpte eiendommene i Kleplandsveien og som står bak nybygget som ifølge prosjektleder Tom Arne Aamodt vil være det største leilighetsbygget i Søgne til nå. 

- Mandag blir en milepæl når «Søgnes storstue» er klar til innflytting, og jeg må understreke at byggingen har gått veldig greit. Det kan til tider være utfordrende logistikk når vi har opp til 100 mann i arbeid samtidig på et bygg, sier prosjektlederen. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Mandag starter innflyttingen for alvor i det nye Tangvall Park. (Foto: Jon Aamodt

Han legger til at de aller fleste håndverkerbedriftene som har vært engasjert i prosjektet er lokale med tilhørighet i Søgne og Songdalen pluss noen fra byen. 

- Bygg- og anleggsvirksomhet er en stor bransje her på Sørlandet, vi sysselsetter mange mennesker, og store prosjekt som dette gir store ringvirkninger. Her på Tangvall Park bygger vi for en kvart milliard, så det er store tall vi snakker om, tilføyer han og skryter av alle involverte fra de som har gjort grunnarbeid til de som nå tar de siste malingstrøk i bygget. 

- Fellesrom med «hotellstandard»
Aamodt legger ikke skjul på at han synes det er gøy å se det ferdige prosjektet. 
Han trekker videre frem fellesrommene som kan benyttes av bygget beboere, med beliggenhet like ved takterrassen (bildet) hvor siste hånd nå legges på beplanting og finpussing.


- Kjøperne til nå er stort sett godt voksne mennesker. Her i fellesrommene (bildet) kan folk møtes, ta en kaffe sammen, se en fotballkamp eller bare slå av en prat. Her har vi også to soverom med «hotellstandard». Disse kan lånes den dagen du har behov for en ekstra sengeplass til gjester som ønsker overnatting, sier Aamodt. 

Kort tid før de nye beboerne skal overta sine leiligheter er det hektisk aktivitet for håndverkere som legger siste hånd på verket. Det vaskes, det males litt og gartnere gjør ferdig plener og beplantingen. Prosjektlederen selv er stadig i telefonen, og sørger hele tiden for å rydde bort småting mens han svarer på henvendelser og hjelper til der det trengs. 

- Vi gleder oss veldig til mandag, er det siste vi hører før han småspringer til neste oppdrag. 

Det skal plantes og legges plener før den store dagen mandag. (Foto: Jon Aamodt)

Egne gjesterom med hotellstandard kan lånes når beboerne får overnattingsgjester. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no