Politiets operasjonssentral melder søndag kveld om en familie som trodde de hadde blitt forgiftet. Det viste seg at de hadde spist hasjbrownies. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen i helgen: Bakte hasjbrownies: - Alle i familien ble svimle

  Nicolai Prebensen
  20. sept. 2020
  20:00
Søndag:
Agder klokken 17.26: - Vi får melding fra AMK om en familie som alle føler seg svimle og dårlige, og tror de har blitt akutt forgiftet. Vi rykker ut sammen med ambulanse. Det viser seg at sønn i huset har bakt hasjbrownies som resten av familien har forsynt seg av. Ingen alvorlig syke. Politiet oppretter sak, skriver operasjonslederen på Twitter.

Mandal klokken 10.20: Nødetatene rykker ut til Hilleneset etter melding om funn av person i vann. Det drives livreddende førstehjelp på stedet. Ukjent årsak og foranledning. 

I følge Lindesnes er politibåt, brann og luftambulanse er på vei, samt helsepersonell om bord på redningsskøyta.

Klokken 10.53 melder politiet at nødetatene og luftambulanse er fremme på stedet. 

Klokken 11.44 skriver politiet at en dame i begynnelse av 70-årene er erklært død på stedet etter forgjeves forsøk på livreddende førstehjelp. Fremstår som en tragisk badeulykke. Pårørende er varslet.

Kristiansand klokken 08.47: Politiet er i ferd med å iverksette leteaksjon etter gutt på 16 år i området Fjellro (Hellemyr/Tinnheia). Beskrivelse er cirka 175 centimeter høy, tynn kroppsbygning, kort mørkebrunt hår, grå hettegenser med «Gant» påskrift, dongeribukse, hvite Nike joggesko.

Politiet ber beboere og publikum i området være oppmerksomme og sjekke hager, garasjer og boder. Det søkes både med politi og frivillige aktører.

17 mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps deltar. Søgne Røde Kors Hjelpekorps har også mannskaper på plass. Rover-speidere og Norske Redningshunder deltar i tillegg til flere politipatruljer i søket.

Klokken 09.58 melder politiet at 16-åringen er funnet i god behold og leteaksjonen avsluttes.

Lørdag kveld og natt til søndag:
Agder politidistrikt klokken 05.31: Vi har mottatt en del meldinger om feststøy på private adresser. Vi har dessverre ikke hatt kapasitet til å følge opp alle, skriver operasjonslederen på Twitter.

Kristiansand klokken 02.14: Mann i 20-årene pågrepet for kroppskade på privat adresse. Mindre skader på fornærmede.

Kristiansand, klokken 00.40: To menn i 20-årene innbrakt fra sentrum. En for ordensforstyrrelse og en for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Lillesand klokken 23.30: E-18, Studevannet. UP har stanset en bilist i 155 kilometer i  i 100-sone. Beslag av førerkort, sak opprettet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Grimstad klokken 20.38: UP har målt farten til en bil til 166km/t i 100-sona. Fører anmeldes og førerkort beslaglagt

Kristiansand klokken 23.10: - Det er i minst et par hundre ungdommer i aldersgruppen 15 -18 år i sentrum. Svært mange er beruset, og det er en del amper stemning. Vi prioriterer å være tilstede, og har begynt å ringe til foreldre for å hente ungdommene sine.

- Vi oppfordrer foreldre til å holde kontakt med sine ungdommer, skriver politiet på Twitter lørdag kveld.

Kristiansand klokken 11.18: Politiet får melding om bil som har kjørt inn sykkel og gangsti mot Nupenanlegget. Bilfører fremstår som beruset. Politiet har kontroll på fører og tar han med inn for utåndingsprøve.

Kveld og natt til lørdag:
Søgne klokken 22.46: Bilfører anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Beslag av førerkort, sak opprettet.

Kristiansand klokken 23.05: Kvadraturen. Mann i 30-årene pågrepet etter å ha fremsatt trusler og slåss med vakter på et utested. Innsatt i arrest.

Arendal Fv 408 klokken 23.10: Bilfører målt i 135 km/t i 80-sone. Beslag av førerkort. Sak opprettet.

Arendal klokken 03.30: Mann i 20-årene anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengder narkotika.

Kristiansand klokken 01.15: Sørlandsparken. Meldinger om råning. Vi har vært på stedet. Få biler der da, og disse dro ved vår ankomst.

Kristiansand klokken 23.55: Tre personer bortvist fra sentrum på bakgrunn av bråk/slagsmål.

Fredag
Songdalen klokken 12.12: UP har hatt kontroll ved Spjotnes. 

- Åtte forelegg for fart. 66 kilometer i 50-sone er høyeste hastighet målt. To forelegg ble utstedt for for mobilbruk, skriver politiets operasjonsleder på Twitter.
Sist oppdatert 20.09.2020 klokken 18:55 av Nicolai Prebensen

Politiloggen i helgen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no