Velforeningsleder Elianne Teland Eriksen, Marianne Ugland og Silje Merethe Fossnes her med Jan Eriksen som bruker mange timer hver uke på å holde Torvesanden ryddig og fri for søppel. (Foto: Nicolai Prebensen)

Takket Jan (81) for jobben, så langt

  Nicolai Prebensen
  14. sept. 2020
  18:15
24. august skrev N247 om Jan Eriksen (81) som flere ganger i uka rydder på Torvesanden i Søgne for å holde stedet ryddig for beboere og turister.


Mandag ettermiddag hadde Torvefjorden velforening bestemt seg for å holde en liten markering i forbindelse med at flere nye lekeapparater var kommet på plass på plenen ved stranda, og i den sammenhengen ville velforeningen takke Eriksen for jobben.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Gode ord ble sagt, og 81-åringen fikk velfortjente blomster for den flotte jobben han gjør.

De nye lekeapparatene er satt opp ved hjelp av dugnadsarbeide, midler fra bygdas bank og noe fra velforeningen selv. I tillegg har foreningen fått frakt av apparatene fra Drammen av TM Hansen og ikke minst har de lokale håndverkerne Knut og Thomas Kristenen stått for både utstyr og arbeid med både snekring og sementering.

- Vi er veldig takknemlige for alle som har stilt opp, og til neste år skal vi få til enda flere apparater her i vår perle av et sted, sier velleder Elianne Teland Eriksen til N247.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Jan Eriksen har nettopp mottatt blomster fra leder i Torvefjorden velforening, Elianne Teland Eriksen som også er svigerdatter til 81-åringen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Kostnaden har beløpt seg til like i underkant av 60.000 kroner, og Teland tør ikke tenke på hva det egentlig ville ha kostet uten hjelp og økonomisk støtte.

- Vi er en ivrig velforening, men god råd har jo ingen velforeninger så dette hadde blitt veldig dyrt om ikke både firmaer og private hadde stilt opp, avslutter hun.
Sist oppdatert 14.09.2020 klokken 18:15 av Nicolai Prebensen

Maline prøver den nye sklia som er montert på Torvesanden. (Foto: Nicolai Prebensen)

Flere av de nye lekeapparatene som nylig ble satt opp på Torvesanden. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no