Politiloggen natt til søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Politiloggen: Pågrepet etter voldshendelse

  Nicolai Prebensen
  13. sept. 2020
  08:11
Søgne klokken 02.27: Ambulanse og politi rykket ut til privat adresse etter melding om at en person har blitt slått ned og fått juling av en annen. Ved ankomst hadde gjerningspersonen forlatt stedet. Fornærmede part ivaretas av ambulanse og tas med til legevakt for noen sting og en sjekk. Politiet jobber på stedet med å innhente opplysninger om hendelsesforløp.

Klokken 04.25 melder politiet at de har pågrepet en person som mistenkes for voldsutøvelsen. Sak opprettes og etterforskes videre.

Agder
Kristiansand klokken 21.42: Politiet har avsluttet en ungdomsfest ved 3. stampe. Det var 15-20 personer tilstede da politiet ankom.

Kristiansand klokken 23.35: Politiet har innbrakt en mann til arrest fra Dronningensgate. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, nekte å oppgi personalia samt forulemping av politipatruljen.

Kristiansand klokken 01.24: Politiet har i Markens gate bortvist en person fra sentrum for resten av natten etter at denne utviste en truende adferd mot andre. Personen klarte ikke å etterkomme dette pålegget. Blir kjørt inn til arrest og vil bli anmeldt.

Kristiansand klokken 03.46: Politiet stanset bil i Kirkegata og fører mistenkes for promillekjøring. Nødvendig prøve sikret og førerkortet tatt i beslag. Sak opprettes.
Sist oppdatert 13.09.2020 klokken 08:27 av Nicolai Prebensen

Politiloggen for distriktet natt til søndag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no