Søgneelva lørdag ettermiddag.

Når enden(e) er gode..

  Jon Aamodt, Janne Kristine Aamodt, Nicolai Prebensen, Roar Tolfsen
  12. sept. 2020
  16:54
Selv under en pandemi og uten tilskuere til stede, fikk arrangørene gjennomført andeløp anno 2020. Som tidligere fortalt er årets Elvefestival i likhet med et flertall andre store arrangementer avlyst av hensyn til smittevern. 

Andeløpet som er med å finansiere frivilligheten i Søgne ønsket likevel arrangørene, Prestegårdens venner og Frivilligsentralen i Søgne å gjennomføre. Som så mange ganger før var det lokale næringslivet velvilligheten selv, og handlet ender uten at det var utsikt til store premier for den bedriften som hadde fått midlertidig eierskap til den lille gule som først krysset målstreken.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Dokumentert for fremtiden
I mangel av tilskuere ved start og mål har N247 satt sammen videoreportasjen som kan sees i Nett-TV vinduet øverst i denne saken. Med kommentarer fra innleid speaker. Egil Lunde følger vi de små gule fra start til mål, og aldri tidligere har vel et andeløp i Søgneelva blitt tilsvarende grundig dokumentert for all fremtid.  

Artikkelen fortsetter under bildet.
Anders Høgheim hadde ansvaret for å ta i mot den store bølgen av badeender etter andeløpet lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen).

Som så mange ganger før var det frivillige fra 1. Søgne Sjøspeidergruppe som sjøsatte endene og som også fungerte som måldommere. De sørget også for at alle de gule deltakerne kom seg trygt tilbake på landjorda. 

Hvilken bedrift som sikret seg heder og ære og som vil gå inn i historien som vinner av andeløpet i pandemiåret 2020 avsløres i filmen over. 
Sist oppdatert 12.09.2020 klokken 17:44 av Nicolai Prebensen

Fra starten av andeløpet 2020 lørdag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no