Nye Søgne stadion er planlagt bygd med parklys i stedet for full flombelysning. Nå har lokale krefter nesten nådd målet om å nå garantien overfor prosjektet slik at fundamenteringen av lysmastene og kabelgrøftene kan igangsettes. Parklyset kommer uansett. (Foto: Kristiansand kommune/Prosjektgruppen)

Mangler 95.000 kroner til målet: - Fristen er mandag

  Nicolai Prebensen
  11. sept. 2020
  20:17
Onsadag skrev N247 om Søgne FKs arbeid for å skaffe til veie 400.000 kroner til kabelgrøfter og fundamenter til flombelysning på nye Søgne stadion.


Fredag ettermiddag forteller flomlys-entusiasten og nestleder i Søgne FK. Gunnar Engebu at målet nesten er nådd.

- Jeg har per i i dag fredag fått tilsagn om 305.000 kroner. Garantien på 400.000 korner overfor prosjektledelsen må foreligge mandag. Det er lokalbanken, flere større entreprenørselskaper og eiendomsselskaper, samt Søgne FK som har bidratt i kronerullingen, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

I følge Engebu har prosjektlederen sagt at han vil se enda nøyere på tallene og han prøver å få barbert der han kan slik at ikke «prosjekttoget» går for en fremtidig flombelysning.

- Noen dager igjen
- Det er enda noen få dager igjen til tidsfristen mandag, og får vi inn det som trengs er vi mye nærmere en fullverdig belysning på den nye idrettsplassen for lang tid fremover. Vi må huske at dette arbeidet gjøres for barn, unge og voksne som ønsker å drive idrett ut over de varmeste månedene, og fotballen kan rulle på naturgress mye lengre enn uten flombelysning på anlegget, fortsetter han.

Gunnar Engebu i Søgne FK er i ferd med å nå målet på 400.000 kroner til grunnarbeid for flombelysning på nye Søgne stadion. Fristen er satt til mandag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no