Slik blir det ikke dette året, men de blir likevel en digital versjon av Åpen brannstasjon lørdag 19. september. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Åpen digital brannstasjon neste lørdag

  Nicolai Prebensen
  11. sept. 2020
  17:25
- Hver høst arrangerer vi Brannvernuka, noe som normalt sett innebærer Åpen brannstasjon. Denne høsten må vi dessverre holde portene lukket grunnet koronasituasjonen, men vi har flere spennende og lærerike aktiviteter for barna.

Dette skriver KBR på sine nettsider. Det betyr at det heller ikke blir Åpen brannstasjon på KBR Søgne og Songdalen sin stasjon på Salemsveien i Søgne i år.

- Vi er lei oss for at vi ikke kan ha ny familiefest på stasjonen i år. Det har kommet mange hundre voksne og barn hver år i alle de årene vi har arrangert, men i år går det bare ikke. Vi har heller ikke fått til de årlige turene vi har til barnehagene i bygdene, sier stasjonssjef Jarle Danielsen til N247 fredag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han understreker at det blir likevel aktivitet, digitalt.

- Lørdag 19. september klokken 11:00 blir det livesending og kan du være med Bjørnis rundt på flere brannstasjoner i Norge der vi får se brannbiler, Bjørnisdans, konkurranser og masse annen moro. Livesendingen sendes på Facebook eller YouTube.

Kvernhus
- I tillegg kan du delta i Barnas Brannquiz - ut på tur, aldri sur. Svar riktig på brannforebyggende spørsmål i Barnas Brannquiz og bli med i trekningen av mange flotte premier. Quizen er også tilgjengelig som et rebusløp hele uke 38 på flere steder i Agder. I Søgne har vi hengt opp poster rundt Kvernhusløypa, så ta med familien på tur og finn postene som vi har hengt opp. Quizen starter lørdag 12. september og avsluttes søndag 20. september. Du svarer via telefonen og vinnerne blir kontaktet. avslutter Danielsen.
Sist oppdatert 11.09.2020 klokken 17:25 av Nicolai Prebensen

- Vi er lei for at vi ikke kan åpne dørene neste lørdag, men slik er det bare i år, sier stasjonssjef Jarle Danielsen ved KBR Søgne og Songdalen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no