Varmen har gjort at spyling av spillere og trenere har blitt et populært innslag under Søgne FKs Tine fotballskole denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Varmt på fotballskole: - Vi har vært griseheldige

  Nicolai Prebensen
  14. aug. 2020
  13:43
Mellom mange grøfter i et stort anleggsområde hvor det nye skolesenteret skal bygges og ikke minst med mange smittevernstiltak, har Søgne FK klart å gjennomføre Tine fotballskole også i år.

- Vi har 167 barn i alderen seks til 12 år på fotballskolen, stort sett lokale barn, men også noen fra utenfor Søgnes grenser. Det har vært mye å ta hensyn til denne gangen, både på grunn av anleggsarbeidet og ikke minst har vi selvsagt hatt et sterkt fokus på smittevernreglene. De som gjelder akkurat nå sier at det skal være én meters avstand når det ikke er aktiviteter som kamper og trening, sier Jarle Olafsen i Søgne FK fredag formiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Han sier videre at takket være godværet har dette med bespisning blitt en enkel affære.

- Barna har vært her fra 09.00 til 14.30 og da må det mat til. Alle måltidene har foregått utendørs, og vi har vært griseheldige med været hele uken. Ute har vi kontroll på avstandsreglene så den delen har gått bra. Det er litt vanskelig for de unge å skjønne énmetersregelen når de ikke er i trening, men vi passer på og sørger for avstand, fortsetter han.

Seks økter
Barna har vært gjennom seks økter disse dagene. Det har vært keepertreninger, trening og kamper fordelt på de forskjellige aldersgruppene. Vi har fordelt deltakerne og trenerne som er lokale A- og B-lagsspillere på de tre banene vi delvis har, og det har fungert bra. I ettermiddag avslutter med grilling og utdeling av gruppebilder og litt til, avslutter Olafsen.
Sist oppdatert 14.08.2020 klokken 13:43 av Nicolai Prebensen

Gunnar Engebu i Søgne FK, har vært brannmann under fotballskolen på Søgne stadion denne uken. (Foto: Nicolai Prebensen)

Tine fotballskole har foregått mellom grøftearbeide og brakkerigging til den nye skolesenteret på Tangvall. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no