Temperaturen i sjøen i Høllen var 20,5 grader torsdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Endelig 20 grader i sjøen

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2020
  14:45
- Det blir varmt de neste dagene i deler av SørNorge. Kan det være siste rest av sommervær..?  Benytt sjansen til sol og varme når godværet først er her, skriver meteorologene på Twitter torsdag.

Torsdag krydde det av badegjester i Høllen og mange kastet seg i vannet uten å prøve temperaturen først. Kanskje de visste at sjøtemperaturen var i overkant av 20 grader? Når lufttemperaturen er rundt 25 grader og sola steker på himmelen er et bad bare herlig. N247s reporter målte 20,5 grader torsdag ettermiddag og skal vi tro på varslene i dagene som kommer vil sjøtemperaturen stige ytterligere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Og godværet fortsetter.

Helgeværet blir igjen strålende og nå begynner dette å ligne supersommeren 2018. Fredag meldes det om strålende sol og helt opp mot 26 grader i skyggen om ettermiddagen. Det meldes også om lite vind.

Lørdagens varsel er helt likt, med unntak av at temperaturen synker noen få grader.

«Fare» for litt skyer
Søndag blir likedan, men med «fare» for litt skyer på formiddagen. I langtidsperioden fortsetter sommerværet helt frem til neste helg, med et lite unntak av natt til lørdag hvor det kan komme litt nedbør. 

Da er det vel bare å gjøre som oppfordringen fra meteorologene sier. Nyt det!

Temperaturen i sjøen ble målt med et termometer til under hundrelappen. Derfor er målingen ikke helt vitenskaplig. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no