Line Govertsen Bjelland og resten av 2. divisjonslaget vet fortsatt ikke når kontakttrening og seriespill kan starte opp i følge informasjon fra håndballforbundet torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Fortsatt uavklart for håndballen

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2020
  14:03
Norges håndballforbund har torsdag sendt ut nye retningslinjer for breddehåndballen. Foreløpig er det ikke satt opp kampspill for Søgne HKs 2. divisjonslag eller Søgne-herrenes 4. divisjon. Kvinnene får heller ikke delta i Norgesmesterskapet (cupen). 2. divisjonslagene er trukket ut av NM for at cuprundene skal komme i gang til rett tid. 

I informasjonen fra forbundet står det at et er uavklart når 2. divisjon kommer i gang med normal trenings- og kampaktivitet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

«Dette medfører utsatt seriestart i 2. divisjon. I første omgang utsettes alle kamper som er berammet i perioden 2.9. - 20.9. Dette dreier seg om totalt 136 kamper i 2. divisjon kvinner og menn, og klubbene må belage seg på at kampsesongen vil utvides våren 2021. De utsatte kampene legges foreløpig uten dato i terminlistene. Det kan bli ytterligere utsettelser, som igjen kan medføre behov for endret spillemodell i 2. divisjon. Vi kommer tilbake med mer informasjon om gjennomføring av 2. divisjon og dato for seriestart. Inntil videre bes klubbene å holde igjen bestillinger av reise til kamper i 2. divisjon.»

Regionalt
«Regionalt seriespill i aldersbestemte klasser starter opp som planlagt for alle spillere til og med 19 år. Det blir utsatt seriestart i seniorklassen, det vil si 3. divisjon og lavere. I første omgang utsettes alle kamper som er berammet i september for 3. divisjon. Kamper til og med 11. oktober utsettes i første omgang for 4. divisjon og lavere. Regionene kommer tilbake til plassering av utsatte kamper, eventuelt behov for endrede spillemodeller», skriver forbundet på sine hjemmesider.

Også for Morten Lossius og Søgne-herrene i 4. divisjon er håndballfremtiden uviss på grunn av smittevernhensyn. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no