Årets Eat Move Sleep Cup er avlyst med bakgrunn i smittesituasjonen per i dag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Avlyser årets Eat Move Sleep Cup

  Nicolai Prebensen
  13. aug. 2020
  08:56
- Det er med tungt hjerte at vi ser oss nødt til å avlyse årets Eat Move Sleep Cup. Vi vet at mange barn ser frem til denne fotballfesten hvert år, men på grunn av smittesituasjonen er ikke cupen mulig å gjennomføre i år, sier Gunnar Engebu i Søgne FK til N247 torsdag.

Han forteller at turneringen 10 - 11 oktober ville blitt gjennomført dersom myndighetene hadde åpnet opp for flere personer på arrangementer. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er nå satt på vent. I dag er det mulig å ha arrangementer med opp til 200 personer og det blir umulig å gjennomføre da vi har rundt 1.000 spillere og over 1.000 andre besøkende hver dag under arrangementet. Vi lover å komme tilbake neste år og bekrefter at det planlegges allerede nå for en ny turnering med Eat Move Sleep i 2021, fortsetter Engebu.

Inneværende uke gjennomfører Søgne Fk Tine fotballskole som er mulig å arrangere på en trygg måte. 

160 på skole
- Vi er 160 spillere, trenere og ledere under fotballskolen og klarer å følge smittevernreglene uten problemer. Under Eat Move Slepp cupen kunne kanskje ha klart 400 personer hvis vi hadde fått godkjent en fordeling på to baner. Dette tør vi ikke prøve på da det er enorme konsekvenser om vi gjør feil. Det ville også bety mange personer innom og ville ha  krevd mye ekstra dugnadsarbeid bare for å passe på at alle forholder seg til smittevernreglene. Disse må overholdes og Søgne Fk kan ikke ta dette ansvaret alene. 

- Norges fotballforbund og Bama anbefaler oss om å avlyse om vi ikke er trygge. De fleste andre Eat Move Sleep ambassadørklubbene avlyser også turneringene sine nå, avslutter han.
Sist oppdatert 13.08.2020 klokken 09:25 av Nicolai Prebensen

Eat Move Sleep Cup er en folkefest for store og små og lar seg ikke gjennomføre i 2020. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Gunnar Engebu i Søgne FK er turneringsleder under cupen og sier at det er med tungt hjerte at årets fotballfest må avlyses. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no