Rutesjåfør Steinar Åtland i Foreningen Søgnerutas venneforening kjørte mer enn gjerne tur med ansatte, frivillige og brukere av Lundeveien aktivitetssenter tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Kaffe og is med Søgne-ruta

  Nicolai Prebensen
  11. aug. 2020
  16:31
De fikk seg en flott tur, brukere, ansatte og frivillige ved Lundeveien aktivitetssenter tirsdag da selveste Søgne-ruta tok dem med på en liten rundreise i bygda.

- Vi har snakket om dette og nå fikk vi det til. Dette må vi gjøre mer av, sa en sprudlende aktivitør, Else Skeie før returen til Lundeveien stod for døren.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Hun forteller at fire brukere av aktivitetssenteret var med til Lohnelier for å se på den nye Europaveien og deretter kjørte den gamle rutebussen gjengen til Høllen hvor det ble servert kaffe og is.

- Strålende
- En strålende tur, og jeg må få lov til å takke sjåfør Steinar Åtland fra venneforeningen til Søgne-ruta for sjåførjobben og de to frivillige Per Svein Endresen og Finn Engenes som også var med på turen. Jeg måtte kjøre personbil på grunn av smittevernhensyn, men det gjør ingenting, fortsetter hun.

Skeie sier at brukerne var storfornøyde og at det satt noen igjen som var i litt dårlig humør da bussen kjørte fra aktivitetssenteret tirsdag formiddag.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Frivillige og ansatte på tur med fire brukere av Lundeveien aktivitetssenter i Høllen tirsdag ettermiddag. F.v.: Per Svein Endresen, aktivitør Else Skeie, Finn Engenes og sjåfør Steinar Åtland. (Foto: Nicolai Prebensen).

Smittevern
- Nå ser det ut som om vi får til dette flere ganger og vi satser på at alle brukerne får seg en tur. Såvidt meg bekjent skal det i alle fall ikke stå på oss, de frivillige og Foreningen Søgnerutas venner. De er mer en villige til å ta nye turer, noe vi setter stor pris på. Det er på grunn av smittevernhensyn vi ikke kunne ha med flere en fire brukere i dag, vi vil nødig måtte stenge ned igjen, avslutter Skeie ettertenksomt.

Og brukerne selv? - Kjempefornøyde, var svaret.
Sist oppdatert 11.08.2020 klokken 16:32 av Nicolai Prebensen

Søgne-ruta på vei tilbake til Lundeveien aktivitetssenter etter kaffe og is i Høllen torsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no