Politiloggen fra Agder politidistrikt natt til lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Dette skjedde i Agder i natt: - Mange meldinger om støy fra hjemmefester

  Nicolai Prebensen
  09. aug. 2020
  09:11
Søndag:
Det er ikke meldt om hendelser i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy natt til søndag.

Agder politidistrikt melder om mange henvendelser om støy fra hjemmefester i natt. 

- Patruljene har dempet noen av festene, men vi har ikke kapasitet til å håndtere alle. skriver politiet på Twitter søndag morgen.

Ut over dette er flere personer bortvist fra utesteder i Agder på grunn av ordensforstyrrelser. 

Fire båtførere er i løpet av natt til søndag anmeldt for å føre båt i påvirket tilstand. 

Lørdag:
Det er ikke registrert hendelser av betydning i Søgne, Songdalen eller på Flekkerøy natt til søndag. 

Arendal klokken 22.59: Politibåten har stanset en båtfører i Galtesund, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Fører blir fremstilt for legeundersøkelse. Patruljen oppretter sak.

Arendal klokken 23.52: Brannvesenet rykker ut på bygningsbrann i Bieveien. Brannvesenet har slukket og luftet ut.

Mandal klokken 00.14: Gismerøya. Politibåten påtreffer ungdommer i en mørklagt båt. Båtfører får forenklet forelegg for forholdet.

Kristiansand klokken 00.40: Mann bortvises fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Mandal klokken 00.50: Politiet bistår utested med å fjerne mann i 20 årene som lager bråk. Innsettes i arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kristiansand klokken 01,02: Markensgate. To menn i 30- og 40-årene bortvises fra utested på grunn av ordensforstyrrelse.

Lyngdal klokken 01.29: Svenevigsveien. Mann i 20 årene stoppes av patruljen. Anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort og i ruspåvirket tilstand.

Arendal klokken 02.00: Eydehavn. Politibåt stanset beruset båtfører som anmeldes for dette, samt å ikke ha tilstrekkelig redningsvester ombord.

Kristiansand klokken 02.58: Gislemyrveien. Vitne ringe om mulig påvirket mopedfører. Politiet anmelder mann i 20 årene for promillekjøring og beslaglegger førerkortet. Moped blir avskiltet på grunn av manglende omregistrering.

Arendal klokken 03.30: Politibåten har kontrollert 27 båter, tre anmeldelser for promille. Ett forenklet forelegg for manglende lanterne.

Mandal klokken 03.58: Politibåten. 12 reaksjoner. Fem for manglende lanterne, 2 for fart, to for manglende redningsvest, to promille og en som anmeldes for ordensforstyrrelse på land. Totalt kontrollert 42 båtførere. I tillegg er en person anmeldt for kjøring av båt i påvirket tilstand i Tvedestrand.

Kristiansand klokken 04.31: Nedre torv. Mann i 20 årene innbringes arrest og anmeldes for ikke å etterkomme pålegg gitt av politiet.
Sist oppdatert 09.08.2020 klokken 09:23 av Nicolai Prebensen

Politibåtene til Agder politidistrikt har vært på sjøen også i natt. Fire personer ble natt til søndag anmeldt for å føre båt i påvirket tilstand. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no