Pioneering spirit, The world's largest ship in Kristiansand, Norway. At anchor next to Flekkerøya. (Foto: @morten.boe.photography)

Enda flere sommerbilder fra N247s lesere

  Jon Aamodt
  31. juli 2020
  18:42
Vi skriver i dag fredag 31. juli 2020 og har straks lagt nok en av årets sommemåneder bak oss. Når denne måneden en gang i fremtiden skal beskrives, er det nok helt andre ting enn smeigedager på Sørlandet som vil være i fokus. 

N247 mange lesere viser likevel at flotte ferieminner kan komme i fokus, uansett vær. Dessuten har vi fremdeles en hel sommermåned foran oss med forhåpentlig ytterligere muligheter for de som lengter etter høy solfaktor. 

Nye bilder, nye muligheter til gavekort. Sommeren er på langt nær over, så fortsett å dele og sende dine beste feriebilder, enten på epost til redaksjonen@n247.no, på Messenger til N247.no eller del bilder på Instagram og merke med emneknagg #n247no. Premiering og gavekort kommer vi tilbake til når sommeren definitivt er over for denne gang. 


- Soloppgang over Flekkerøy i dag fra Nodeberget. Mye skyer og flotte himmelrefleksjoner, skriver @evarostoft til dette bildet som også er forsidebildet denne gang. 

@kjellsvenning har vært på padletur og delt flere bilder. 

- Møvig i ettermiddag, delt av @maritskagen.

Home sweet home. Delt av @sort.katt.

- Mitt bidrag til sommerbildet, skriver Tina Elde Nordahl-Hansen.

Etter 9 dager på veien i Norge, mest på Vestlandet, og tre dager i Tromsø, har Morten Johnsen samlet noen feriebilder. Vi viser her «Utsikt fra Fjellheisen i Tromsø ».

- En liten tur til Brufjell og Brufjellhåla, en flott rundtur med fin utsikt hele veien. Alle anbefalinger sier at man burde gå turen i fint og tørt vær, da det er meget utfordrende å gå/klatre turen når det er vått og glatt, dette stemmer. Fordelen med å gå turen i stiv kuling og øsende regn er at det er få eller ingen andre som går turen samtidig som deg. I tillegg var det en mektig opplevelse når vind, vand og bølger herjer rundt deg, skriver @livet-paa-repstad.

Sommerkveld er delt av @lindatangvalls

@sirilolandsmo har delt bildet av turen til tømmerrenna. 

Bildet under: Vi runder av med et bilde som kan være beskrivende for juli 2020. «Dagens sølepytt» er delt av @toveaukland.
Sist oppdatert 31.07.2020 klokken 18:57 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no