Denne gjengen med unge fotballspillere gikk nesten rett fra FFO til Fløys Sommerfotball i månedsskiftet juni og juli. (Foto: Arild Hansen)

Avsluttet fredag: Rett fra FFO til Fløys Sommerfotball

  Arild Hansen
  31. juli 2020
  14:44
De unge guttene på bildet er så glad i å sparke ball, at det nesten bar rett fra skoleslutt rundt St. Hans-tider og til «Fløys Sommerfotball som ble blåst i gang 1. juli, snaue uken etter at de hadde pakket sammen skolesekken for skoleåret 2019/20.

Veldig mange
Det er rundt ti år siden at Fløys startet opp med fotballskole for de yngste når ferien for alvor tok til. Mange fastboende familier, samt hytteeiere, og folk innefra ønsket å benytte seg av tilbudet, og sendte gjerne med barna deres fotballsko, og lot dem treffes i et miljø som tydeligvis har slått an her ute på øya. I år er det blitt avviklet treninger hver mandag, onsdag og fredag i hele juli, det vil si 16 treninger til sammen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det har vært utrolig artig, og vi har vært opp mot 70 barn her ute på Arkicon Arena. I tillegg har spillere fra Fløys A-lag, samt gutter 19-årslaget hjulpet til som trenere. Det har fungert glimrende, så årets arrangement har vært en god søknad for de som ønsker å være med neste år igjen, sier Marius Kjørevik Johansen, leder for sommerskolen, og så er det han som styrer treningene innen FFO (Fløys Fotball Fritidsordning). 

Lisa Kristiansen har også en finger med i begge deler, og hun har hatt ansvaret for at fotballbarna ikke skal gå på tom mage ute på feltet. Nydelige serverte måltider har vært et av høydepunktene under enhver FFO-trening.

Hele året
- Joda, mange av skoleelevene er også med her i juli, sier Marius.

Dermed blir det nesten fotball året i gjennom for mange. Bare avbrutt av en liten ferie eller to. Fløy driver det godt blant de yngste, og klubben som fyller 70 år i år, har vært et flaggskip for mange ute på Flekkerøy i flere tiår.

- Dette er veldig gøy. Bare litt trist at dette er siste gang for i år. Men når skolen begynner igjen, blir det FFO igjen, sa et par av guttene da fotballskolen var over for i år.

Vanlige treninger
I tillegg til alle treningene under Fløys Sommerfotball, er det mange som også har deltatt på ettermiddagens vanlige treninger med laget de spiller for.

At fotball kan være gøy, er det veldig mange barn som har vist gjennom hele juli måned på Flekkerøy.
Sist oppdatert 31.07.2020 klokken 15:44 av Nicolai Prebensen

Disse tre Fløy-guttene var trenere under avslutningen på fredag. Fra venstre: Jakob Hornnes, Marius Kjørvik Johansen og Mathias Grundetjern. (Foto: Arild Hansen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no