Reisebrev fra markedssjefen - del 2
Hovstranda i Lofoten. (Foto: Janne K. Aamodt)

Lofoten leverer

  Janne Kristine Aamodt
  27. juli 2020
  19:22
Nå ser vi sola nærmest døgnet rundt, og markedsavdelingen i N247 er fremdeles tynt bemannet mens jeg fortsetter ferien sammen med reisefølget her i Lofoten. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Les første del av reisebrevet her: Med bobil på vei til Lofoten

Vi ankom Bodø sent fredag kveld. Da hadde vi i løpet av dagen passert polarsirkelen (bildet) og funnet snøen opp på Saltfjellet.

Vi hadde hørt at ferge fra Bodø til Moskenes kan by på kø og venting, men uten å forhåndsbestille kjørte vi ned på kaia lørdag ettermiddag. Flaks eller ikke, vi kom i alle fall med på første avgang med ferga over til Moskenes, og nå er vi i Lofoten. 

Blir ikke mørkt
Etter alt vi på forhånd hadde hørt og sett på bilder, var forventningene rimelig høye, og la det være sagt med en gang, Lofoten leverer. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
Høye fjell og lange strender, Lofoten byr på et vakkert og spennende landskap. Her fra toppturen vår til Hoven. (Foto: Janne K. Aamodt).

Her er det et fantastisk landskap. Høye fjell og kritthvite strender, og når vi i tillegg har været på vår side nyter vi bare ferien. Lange lyse sørlandsnetter blir ganske mørke i forhold til det vi opplever her. Natta er aldri mørk, solnedgangen sklir bare over i en ny fantastisk soloppgang. 

Riktignok er temperaturen i sjøen noe lavere enn vi er vant til, men det hindrer ikke de minste i å ta seg en dukkert på Hovstranda. (Foto: Janne K. Aamodt).

Det blir aldri helt mørkt, solnedgangen sklir elegant over i en ny soloppgang. (Foto: Janne K. Aamodt).

Lofoten Beach Camp. (Foto: Janne K. Aamodt).
 
Bildet under: Ryttere i kveldssola på Hovstranda. (Foto: Janne K. Aamodt).

- Det går an med et bad, men badetemperaturen hjemme i Søgne matcher de ikke her oppe, sier Bernhard Emil. (Foto: Janne K. Aamodt)

Kontoret er litt tynt bemannet mens jeg nyter sola på ferie her i Lofoten. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no