- Hvor mange trampoliner er det på Tangvall?, spør Lars-Inge Holst-Try når Søgne handelsforening starter sommersalget og inviterer til bagasjeromssalg på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

Hvor mange trampoliner er det på Tangvall?

  Jon Aamodt
  16. juli 2020
  14:49
Vet du hvor mange trampoliner det er på Tangvall? Da har du i så fall svaret på første spørmål i dagens familierebus. Klarer du også de neste ni spørsmålene og leverer inn svarene på Habitten klær innen klokken 19.00 torsdag, er du med i trekningen om flotte premier. 

Forutsetningen for å delta er at du legger turen innom Tangvall i løpet av dagen. Da får du også med deg bagasjeromssalg og annen underholdning. Det er Søgne handelsforening som inviterer til litt ekstra underholdning for lokale og ferierende kunder, og på en dag med nydelig handlevær har det vært en jevn strøm av folk innom sentrum av bygda. 

- Fint at det skjer noe ekstra, hører vi fra flere som slår av en prat i det fine sommerværet. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Lars-Inge Holst-Try bekrefter også til N247 at det merkes på trafikken på Tangvall når det skjer noe ekstra.

- Vi hadde nok hatt plass til ende flere selgere i dag, men uansett er dette en aktivitet som er med å skape liv i sentrum, sier Holst-Try som også er den som lokker kunder og besøkende med familierebus. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
- Bringebær og eplesaft er det som er mest populært i dag, sier Bodil Try som selger kortreiste godsaker fra Stauslandstunet gård. (Foto: Jon Aamodt).

Populært blant de minste
Ferierende på handletur betyr også mange i de yngre aldersklassene, de som kanskje ikke er like interessert i å kikke på damesko og sommerkjole til mamma. Da hjelper det godt med en ballongkunstner som kan trekke oppmerksomhet og forsyne små gutter og jenter med ballonger i alle mulige og umulige kombinasjoner. Fargene på kreasjonene får de små bestemme selv. 

Bildet under: Litt sjenert, men veldig godt fornøyd med fargene på ballongen som Iris har fått velge selv. (Foto: Jon Aamodt).

- Vi kan i alle fall skrive navnene våre riktig, sier Mari-Anne Haugeto og datter Thea Josefine som har tatt veien fra Grimstad til Tangvall torsdag og spekulerer på familerebusens mange spørsmål. (Foto: Jon Aamodt)

En ekte ballongkunstner er alltid populært for de minste som ikke er like interessert i butikkenes sommersalg. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no