Etter 23 år som eier av Zeppelin Mote velger nå Anne Lise Olsen å avvikle driften for å ta livet litt mer med ro. (Foto: Jon Aamodt)

Avvikler etter 23 år

  Jon Aamodt
  13. juli 2020
  15:07
- Jeg har vært i tvil lenge, og var veldig i tvil nå også før jeg tok avgjørelsen, sier innehaver av Zeppelin Mote, Anne Lise Olsen til N247 dagen før den velrenommerte butikken på Tangvall starter opphørssalget. 

Etter 23 år som driver av klesbutikken på Tangvall ønsker hun nå å ta livet litt roligere og velger å avvikle virksomheten. Zeppelin Mote har eksistert i litt over 30 år, og Olsen overtok butikken etter Kirsten Tobiassen som startet virksomheten og selv drev butikken i åtte til ni år før Olsen overtok. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Kontrakt ut oktober
Akkurat når butikken vil bli stengt, er ikke helt avklart. Salget starter tirsdag, og Olsen har kontrakt på lokalet ut oktober. 

- Det spørs hvor lenge jeg har varer igjen, sier Olsen (bildet) som per nå ikke har noen som kan tenke seg å overta virksomheten i kikkerten. 

Det er ikke gjort konkrete fremstøt for å finne nye drivere, men om noen skulle være interessert er hun ikke fremmed for å diskutere tanken, og hun utelukker heller ikke at hun i en periode kan tenke seg en mindre ekstrajobb når hun selv legger ned. 

Olsen understreker avslutningsvis at beslutningen hennes ikke har noen sammenheng med pandemien vi er inne i nå, men gjentar at dette er noe hun har tenkt på lenge og nå omsider har tatt en avgjørelse på. 
Sist oppdatert 13.07.2020 klokken 23:25 av Nicolai Prebensen

Zeppelin Mote ble starter for noe over 30 år siden og har siden sørget for klær til hverdag og fest for den kvinnelige delen av bygdas befolkning i tillegg til mange kunder også utenfor bygdas grenser. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no