Trysnes Brygge lørdag.

Trysnes Brygge Sjekterace 2020 i bilder og video

  Nicolai Prebensen
  11. juli 2020
  20:00
I denne artikkelen om sjekteracet 2020 har vi samlet noen bilder og videoklipp. I Nett TV-vinduet over ser du videoen og i bildekavalkaden nederst i artikkelen finner du et utvalg bilder fra årets race. 

Vi er også lovet bilder og video fra helikopteret som svevde over deltakerne i over en time lørdag. Vi legger også ut dette når vi får tilsendt filene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Årets race ble nok en suksess. Alle så ut til å storkose seg, og nærmere 50 båter stilte til start. Ni av dem fra Mandal. «Ferie for alle» fikk 53.000 kroner fra donasjon og auksjon av ei sjekte som ble gitt bort, og selve racet gikk fint med unntak av en av deltakerne som traff skjær fire ganger under turen. De mistet også sine to høyttalere til en verdi av 13.000 kroner. Som plaster på sårene fikk de prisen for «Beste landkjenning».

Åtte priser
Hele åtte priser ble delt ut, og i ett av bildene i denne saken kan du se premielista, så sant du er flink til å tyde håndskrift.

TV2 kommentator Jesper Mathisen var så imponert over arrangementet at han øyeblikkelig meldte seg på som kommentator fra helikopteret ved landing. Han tilbød seg å betale for turen også.

Fantastisk
- Det var en fantastisk opplevelse. Fjorden var full av båter, og dette var noe av det vakreste han hadde sett i hele sitt liv, sa han.

Nytt sjekterace blir det garantert neste sommer også.

Trond Aske, Jesper Mathisen og Pål Try på Trysnes brygge lørdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Oversikt over premievinnerne ser du på dette bildet, hvis du er flink til å tyde håndskrift. (Foto: Nicolai Prebensen)
Trysnes Brygge Sjekterace 2020




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no