Laila Fløystøl i "Ferie for alle" fortalte sjektefolket om den jobben de gjør for å gi litt til ungdommer som trenger en liten pause fra dagliglivet. - En fantastisk gave å få, sa hun. (Foto: Nicolai Prebensen)

Sjekteracet: 53.000 kroner til Søgne Røde Kors

  Nicolai Prebensen
  11. juli 2020
  17:42
I år som i fjor ble det donert bort ei sjekte som hadde deltatt i Trysnes Brygge Sjekterace. Før budene begynte å strømme inn startet Roger Sørli fra Hovden Alpin Utvikling med å donere 10.000 kroner til formålet, i tillegg til budene som til slutt stoppet på 43. tusen kroner. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Det betyr at Søgne Røde Kors, «Ferie for alle» på nytt kan ta med seg ungdom som har behov for litt ferie, dags- eller helgeturer. Det var Kvik Kjøkken som stakk av med det høyeste budet for en kanskje litt sliten sjekte, med garnhaler.


- Dette betyr at det blir turer i år også. Vi starter alltid på null og bygger opp reisepenger før vi bruker de opp på ungdommen og de fra lokalforeningen som er med som ledere. Vi har mange som stiller som frivillige, så dette var helt fantastisk, sa Laila Fløystøl i «Ferie for alle» til N247 etter at auksjonen var over.

Tar fatt
Hun ber også de som trenger litt «fri» om å gi beskjed så tar foreningen fatt i saken.

- Det er bare å gi beskjed til oss, eller en lærer eller andre ungdommen har tiltro til så kan de ta kontakt med oss. Vi følger opp, sa hun.

Bilder og video fra Trysnes Brygge Sjekterace kommer på N247 ut over lørdagskvelden.
Sist oppdatert 11.07.2020 klokken 20:30 av Nicolai Prebensen

Det var denne sjekta som gikk for totalt 53.000 kroner inkludert donasjonen fra Hovden Alpint Utvikling. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no