Bildet er fra starten av Trysnes Brygge Sjekterace 2019. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Sjekteracet: Solskinn, Jesper Mathisen og André med elektrisk motor, kanskje

  Nicolai Prebensen
  08. juli 2020
  22:21
Under sjekteracet lørdag har regattakomiteen leid inn et helikopter som skal henge over racet rundt banen. Ombord vil TV2 kommentator Jesper Mathisen være og rapportere direkte fra racet til Trysnes Brygge hvis teknikken står oss bi.

Racet starter klokken 14.00, men husk at alle startende båter må være registrert innen klokken 13.00. Dette fordi jurymedlemmene skal få anledning til å bedømme båtene innen starten går.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Ryktet går også om at André Kløvfjell og R Alexander Helland Severinsen stiller med samme båt som i fjor, Den røde lanterne med konseptnavnet «to store menn i en bitte liten båt», med elektrisk motor! Lørdag får vi se.

Velkommen
Påmeldingene begynner nå virkelig å tar seg opp og vi håper på like mange båter som i 2019. Spesielt ønsker vi alle fra Mandal og Kristiansand øst velkommen.

Etter racet er det planlagt nok et race, det i en annen form enn det første. Hva det er kommer det svar på om en dag eller to.

Ut over dette blir det aktiviteter på brygga fra klokken 12.00.

For de som eventuelt måtte ha fryktet været lørdag, er onsdagens oppdaterte varsel for lørdagen av en slik art at frykten en ubegrunnet.

Ryktene skal ha det til av R Alexander Helland Severinsen (t.h.) og André Kløvfjell stiller med "Den Røde Lanterne" også år i også, men med ny stillegående motor. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no