- Det skjer noe i HaugenParken i år også, selv om begrensningene er store, sier Otto Eriksen i HaugenParkens venner onsdag. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

Herborg Kråkevik til HaugenParken i august

  Nicolai Prebensen
  01. juli 2020
  14:08
- Vi kan ikke ha mer enn 200 tilskuere inne i parken, men det blir konsert likevel. Det blir Herbjørg Kråkevik som kommer til Nodeland torsdag 27. august, sier Otto Eriksen i HaugenParkens venner onsdag ettermiddag.

Han forteller at han har fått støtte fra Kristiansand kommune for å holde den årlige konserten i parken, men i år kan ikke dette skje i «vanlige» former. Banken er selvsagt også inne med tilskudd til årets konsert.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi kan ikke ha mer enn 200 tilskuere og må gjerde inn hele parken. I tillegg må vi ha billetter til konserten slik at vi har kontroll på antallet. Kråkevik kommer med flere strykere, så jeg er sikker på at dette blir en fin konsert. Noe skjer i alle fall i parken i år også, og vi gir beskjed når billettene legges ut. De er selvsagt gratis, sier Eriksen.

Han legger til at denne konserten kan kalles en jubileumskonsert med tanke på Paal-Helge Haugens 75-års jubileum.

Herborg Kråkevik kommer til HaugenParken 27. august. Hun har også med seg strykere til konserten. (Foto: Mona Nordøy)

- Vi kan kalle konserten en jubileumskonsert til ære for 75-års jubilanten Paal-Helge Haugen, sier Eriksen til N247. (Foto: Jon Aamodt, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no