Nå kan du sende en hilsen til jubilanten via N247. (Foto: Grafikk: Mohsen)

Send din hilsen til jubilanten på N247

  Jon Aamodt
  01. juli 2020
  11:37
Nå har du muligheten til å markere et jubileum gjennom å sende en hilsen for publisering på forsiden til N247. Nettavisen dekker primært nyhets- og aktualitetsstoff fra områdene Søgne, Songdalen og Flekkerøy, men har etter flere års virksomhet mange lesere i hele nye Kristiansand kommune og følges også regelmessig av lesere langt utenfor vårt nærområde. Vi hører stadig at utflyttere holder seg oppdatert om lokale nyheter gjennom å følge N247 på nett og at de setter stor pris på den muligheten dette gir til å holde seg orientert om området. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Fra og med 1. juli har vi åpnet for å ta imot og publisere hilsener i forbindelse med fødsler, bursdager, forlovelser, bryllup eller andre store begivenheter som skal feires. Det eneste vi trenger er et bilde av den eller de som skal markeres og en kort tekst med navn på jubilant, dato for publisering, hva som skal feires og ikke minst hvem som på denne måten ønsker å kaste glans over en feiring. 

Ingen offentlige avgifter
Nødvendige opplysninger og bilde sendes på epost til marked@n247.no i god tid og senest to dager før ønsket publisering. Du vil få en tilbakemelding når henvendelsen er ferdig behandlet eller dersom vi trenger ytterligere opplysninger. Ikke nøl med å ta kontakt på samme adresse dersom du trenger annen informasjon. 

N247 mottar ikke pressestøtte fra staten. Tjenesten er derfor gratis og er også helt fri for offentlige skatter og avgifter.
Sist oppdatert 01.07.2020 klokken 11:37 av Nicolai Prebensen

Først ute med gratulasjon på N247 er denne spreke 80-åringen 1. juli. (Foto: Grafikk: Mohsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no