Marius Kjørvik Johansen ønsker barn og ungdom velkommen til «Fløys Sommerfotball» som starter førstkommende onsdag klokken 10.30 på Arcikon Arena i Lindebøskauen. (Foto: Arild Hansen)

Onsdag formiddag sparkes «Fløys Sommerfotball» i gang

  Arild Hansen
  29. juni 2020
  14:01
Onsdag klokken 10.30 sparkes «Fløys Sommerfotball» i gang, og så langt er det påmeldt 31 barn og ungdom til ei halvannen times lang økt på Arcikon Arena i Lindebøskauen. I fjor var det 70 deltakere med på denne gøyale sommersamlingen, og som i alle år ventes det gjerne med påmelding til bare timene, eller gjerne timen før de mange fotballene begynner å rulle ute på kunstgresset.

Fra 1. klasse
Fotballtreffet for de yngste har alltid vært et populært innslag på Flekkerøy. Her samles det gutter og jenter fra øya, det kommer spillere som hører til på de mange hyttene her ute, og så kommer det også deltakere fra fastlandet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Her er alle hjertelig velkommen. «Fløys Sommerfotball» varer i hele juli. Det vil si hver mandag, onsdag og fredag, og det blir totalt 14 økter, sier Marius Kjørvik Johansen.

Han er hjelpetrener for A-laget, han er sportslig ansvarlig i junioravdelingen, samt at han har ansvaret for FFO.

Aldersgrensen er fra 1. klassinger og oppover, og i de siste årene har det gjerne vært til og med spillere som skal begynne på ungdomskolen som har dukket opp og har lyst til å spille ball i sommermåneden.

Mange hjelpere
- Før hver økt vil alle deltakerne bli informert om koronavett-reglene. Den biten tar vi like alvorlig som de skal gjøre ellers rundt om i samfunnet, sier Marius.

Foruten «krumtappen» selv, stiller det både juniorspillere, A-lagsspillere, øvrige trenere samt foreldre opp for å hjelpe.

- Vi blir nok 5-6 voksne på feltet hele veien, sier Marius, som lover varierte treninger, med mye spill.

- Spill
- Vi skal ha tekniske treninger, slå pasninger og ha skuddtrening. Halvparten av tiden går med til spill. Og nå som vi kan trene på lik linje som før korona-viruset ble oppdaget, kan dette bli skikkelig gøy, sier Marius, som håper at «frøken værmelder» spiller på lag med den blå og hvite klubben utover i juli måned.
Sist oppdatert 29.06.2020 klokken 16:28 av Nicolai Prebensen

Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no