Fuglekassebygging var et populært tiltak som samlet både barn og voksne til felles aktivitet. (Foto: Jon Aamodt)

Stylter ved port to

  Jon Aamodt
  28. juni 2020
  14:39
Stylter ved port to var bare en av flere populære programposter da Elementsør på Lohnelier inviterte til familiedag for sine ansatte søndag ettermiddag. 

- Vi har vært gjennom en hektisk periode hvor vi har lagt stort beslag på den i familien som er ansatt hos oss, og nå like før ferien tenker vi det er en fin anledning til å gi litt tilbake til hele familien, sier daglig leder ved Elementsør, Christian Berthelsen til N247 idet stadig flere familier og barn inntar plassen rundt den store elementfabrikken.

- Dette er jo et lukket område til daglig, men i dag gjør vi dette tilgjengelig for de som ønsker å se. I tillegg har vi fått hjelp av speidere fra 1. Søgne Sjø med å legge til rette for underholdende aktiviteter, mest for barna, sier Berthelsen før han viser vei til lifttur, luftgeværskyting, fuglekassebygging og stylter ved port to. 

Artikkelen fortsetter under annonsen. 
Annonse

Får hjelp av speiderne
Elementsør var en av bedriftene som sponset speiderne i forbindelse med båttoget under årets 17. mai-feiring, og dette samarbeidet ønsker fabrikken å bygge videre på. Etter omvisning og diverse aktiviteter i Lohnelier går derfor turen videre med «Søgneruta» (bildet) til Lunde. Herfra skal deltagerne padle i kano til speidernes flotte sted ved Agderstrand nederst i Lundeelva hvor det blir grilling før bussen frakter gjestene tilbake til utgangspunktet. 

- Fantastisk innstilling blant ansatte
Berthelsen forteller også at elementfabrikken opplever gode tider på tross av en situasjon med koronavirus og dertil hørende restriksjoner. Takket være en fantastisk innstilling blant alle ansatte har bedriften en rekordstor produksjon og leverer et solid resultat. 

- Derfor er det ekstra hyggelig å kunne gi et signal og vise at vi setter stor pris på alle våre ansatte før vi går inn i ferietiden, avslutter Berthelsen. 

Bildet under: Daglig leder ved Elementsør, Christian Berthelsen har med seg speidere fra 1. Søgne Sjø til arrangementet. Speiderne Kristoffer Simonsen og Aleksander Kristoffersen synes dette er en hyggeligere måte å skaffe midler til speiderne på enn å selge vafler og lodd, (Foto: Jon Aamodt).

Julia på fem år prøvde stylter for første gang og syntes dette var veldig morsomt. (Foto: Jon Aamodt)

Fem år gamle Mie får god hjelp av Wilhelm Govertsen når spikerne i fuglekassen skal bankes helt inn. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no