Sommerlig aktivitet mens snøen ligger tett på, på vei mot Lysebotn og Kjerag. (Foto: @stopklatka_marcin_pituchka)

Sol, sommer og tid for lesernes sommerbilder 2020

  Jon Aamodt
  29. juni 2020
  14:01
Skolene har tatt sommerferie, sommersolverv er passert og været de seneste dagene levner ingen tvil om at vi er inne i en årstid med lyse netter og forhåpentligvis enda flere solfylte dager som innbyr til bading, ferieaktiviteter og hyggelige minner. 

Allerede har N247 mottatt en mengde flotte sommerbilder fra leserne, og vi tar gjerne imot flere. Det blir også denne sommeren premiering av et utvalg innsendte bilder, og når sommeren er på hell vil juryen på et senere tidspunkt sette en sluttdato for kåring av årets sommerbilder 2020. 

Send gjerne dine beste sommer- og feriebilder på epost til redaksjonen@n247.no eller på Messenger til N247.no. Bilder kan også deles på Instagram med emneknagg #N247NO. Premier er som vanlig gavekort fra lokalt næringsliv. 

Her følger et lite utvalg av allerede mottatte og delte bilder:
- Fantastisk Sankthansaften i båten, skriver @beikhom.

Bildet fra Dronningstien er delt av @jepsenjenschristian.

Bildet over og bildet under er delt av @kjellgunnarye som skriver om en flott dag sammen med Olivia, @linnea.skarpeid.ye og elisabethaga4.


Sanktansfeiring på øya med gode venner er delt av @mronjum.

- Vi er så heldige å ha Søgneelva som nærmeste nabo, og i dag har vi badet med hestene på rideleiren, skriver @stallolsen.aarosridesenter.

Siste bildet for denne gang, bildet under er delt av @wivigutt som forteller om en fantastisk fin kveld med fine folk, god mat og godt vær.


Sist oppdatert 29.06.2020 klokken 21:11 av Nicolai Prebensen

Sommerlige fristelser. (Foto: @favorittmoffa)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no