Fungerende daglig leder i Repstad Anlegg AS, Rolf Stig Prestvold overleverer årets første sommerbonus til mangeåring ansatt i bedriften, Kåre Aasen. Gunnar Pedersen fra Søgne handelsforening følger fornøyd overrekkelsen. (Foto: Jon Aamodt)

- Kombinerer gave til ansatte med støtte til lokal handel

  Jon Aamodt
  26. juni 2020
  14:07
- Vi har en tradisjon med å gi en sommergave til våre ansatte, og det vil de også få denne sommeren. Fredag ettermiddag har vi et informasjonsmøte etterfulgt av en grillfest ute på plenen foran administrasjonsbygget. I den forbindelse deler vi ut årets oppmuntring til de rundt 75 ansatte i bedriften, siger fungerende daglig leder i entreprenørbedriften Repstad Anlegg AS, Rolf Stig Prestvold til N247 fredag formiddag. 

Gjennom årets sommergave ønsker bedriften både å belønne egne ansatte, samtidig som de gir en håndsrekning til lokal handel i Søgne. Ideen har bedriften fanget opp fra et selskap på Lillehammer, og i denne lokale varianten består årets påskjønnelse i et «Søgnekort» pålydende ett tusen kroner. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Den lokale handelsstanden har slitt med sitt gjennom perioden med koronarestriksjoner, og at vi da kan slå to fluer i en smekk tenker vi bare er positivt for hele nærmiljøet. Mange av våre ansatte bor også i Søgne og tar handelen sin her, tilføyer Prestvold. 

- Fantastisk handling
- Dette betyr mye for butikkene her i Søgne og er en kjempefin handling fra bedriftens side. Hver eneste krone de gir til sine ansatte havner tilbake i bygda og er et positivt bidrag for den lokale handelen, sier Gunnar Pedersen fra Søgne handelsforening. 

På den siste av årets tre «Handelens dager» konstaterer Pedersen også at den lokale handelen er i ferd med å normalisere seg. 

- Tar gjerne imot flere henvendelser
- Vi har ikke noen fullstendig oversikt enda, men de tilbakemeldinger jeg har fått så langt lover godt. Våre mange lokale kunder er igjen ute og gjør sine innkjøp, i tillegg merkes godt at det begynner å komme turister til bygda igjen, sier Pedersen og legger til at handelsstanden gjerne tar imot flere henvendelser etter eksempel fra Repstad Anlegg i Søgne. 
Sist oppdatert 26.06.2020 klokken 23:33 av Nicolai Prebensen

- En kjempefin handling som betyr mye for de lokale butikkene, sier Gunnar Pedersen fra Søgne handelsforening om avtalen med Repstad Anlegg AS. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no