Onsdag ble Kjellandsheia Nærmiljøpark åpnet offisielt. De aller fleste påmeldte møtte opp. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Et perfekt sted å vokse opp

  Nicolai Prebensen
  24. juni 2020
  20:18
Onsdag ettermiddag ble Kjellansdsheia Nærmiljøpark offisielt åpnet av ordfører Jan Oddvar Skisland. Han var tydelig imponert over anlegget til 5,5 millioner kroner. Nærmiljøparken er et spleiselag mellom Norsk Tipping, gamle Søgne kommune, Kjellandsheia Velforening og flere private aktører.

- Perfekt
- Dette er utrolig gøy. Det er første gangen jeg som ordfører åpner noe som har med idrett å gjøre. Det er lagt ned et imponerende arbeid i dette anlegget og har blitt et fantastisk sted som inviterer nærområdet til lek, sport og aktiviteter. Dette er noe vi som kommune må søke etter. Når jeg nå har lært at det samme området har sjøen like ved, flotte merkede turstier i tillegg til denne parken, må dette være det perfekte området å vokse opp i.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

Ordføreren fortsatte med å fortelle om sin glede over idretten. Noe han også beviste med å delta i Søgne Skiklubbs rulleskistafett like etter åpningen. Ha tok like godt også en løpetur Kjellandheia rundt sammen med daglig leder i Repstad Eiendom, Ole Johan Bueklev med flere andre som var til stede på åpningen på slep.

Banken serverte is og brus, og velforeningsformann Martin Aamodt fikk ros for sin pågåenhet for å realisert anlegget. Det samme fikk kulturkonsulent Magne Haugland for å være pådriver mot kommunen for å få prosjektet gjennomført politisk.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ordfører Jan Oddvar Skisland på rulleski under Søgne Skiklubbs rulleskistafett i den fem hundre meters lange asfalterte løypa rundt nærmiljøparken i Kjellandsheia. (Foto: Nicolai Prebensen).

Massevis av barn fikk skyte straffespark mot tidligere Start-keeper Rune Nilsen. Det timeslange arrangementet ble avsluttet med at KCK-syklisten Teodor Skare satte en foreløpig verdensrekord for Kjellandsheia pumtrack-bane med å «pumpe» den 78 meter lange banen på 12,8 sekunder. Arrangementet ble ledet av Tore Løvland, arrangementsansvarlig i Kristiansand kommune.

Bildet under: Ordfører Jan Oddvar Skisland og tomteutvikler Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom joggende på vei inn i Kjellandsheia hvor ordføreren fikk en omvisning i turløypenettet i området.

Bildet under: KCK-syklisten Teodor Skare satte «verdensrekord» i Søgne med en rundetid i pumptrac-banen på 12,78 sekunder. Banen er 79 meter lang. (Foto: Nicolai Prebensen).

Like etter at åpningsarrangementet var over startet ungdommen fotballkamp på femmerbanen i anlegget. (Foto: Nicolai Prebensen)

Ordfører Jan Oddvar Skisland stod for den offisielle åpningen. Til venstre Kjell Berntsen fra Norsk Tipping og Tor Helge Flåt fra Repstad Anlegg. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no