Handelens dager på Tangvall 2020. (Foto: Jon Aamodt)

- Nå er det godt å være her igjen

  Jon Aamodt
  24. juni 2020
  14:44
Som flere andre i markedet har Søgne handelsforening i år valgt å legge den tradisjonsrike Handelens dag over tre dager og ikke konsentrere all tilbudshandel til en dag. Med gjeldende smittevernrestriksjoner kunne en slik konsentrasjon lett ha blitt problematisk å håndtere i butikkene. 

Under en skyfri himmel og med stigende temperatur ble det en god start på de tre handledagene da butikkene åpnet dørene onsdag formiddag. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Endelig er det godt å være tilbake igjen, konstaterer Lars-Inge Holst-Try ved Habitten Klær, midt i sentrum av Tangvall.

- Akkurat som ønsket
- Det har i grunnen vært akkurat slik vi hadde ønsket, ingen kø, ingen trengsel i prøverom, men et jevnt sig med kunder helt fra vi åpnet, sier han til N247 like før klokka passerer 14.00 onsdag. 

Dette er også det bildet som har tegnet seg på Tangvall utover onsdagen, ikke den store sammenstimlingen av folk som ofte oppleves på en «normal» handelens dag, men et jevnt sig av mennesker og likevel god plass for alle til å holde tilstrekkelig avstand. 

Kajtom
Ved et hjørne i Tangvalls gågate har de to skoleungdommene Kaja Grindland og Tomine Netland rigget seg med eget utsalg. Som tidligere omtalt i N247 har de to tidligere i år blitt kåret til Fylkesmestere for elevbedrift 2020 med sin elevbedrift Kajtom. Den gang fortalte de at de ville selge så mye som mulig av restopplaget av sine egenproduserte hilsningskort på Tangvall under handelens dag.

- Ja, sier de i kor. Det har vært godt med folk forbi her i hele dag, og vi har solgt mange kort, legger de til. 

Handelens dager på Tangvall 2020 varer som nevnt hele tre dager i år, og med et sommerlig varsel fra meteorologene de nærmeste dagene, burde alt ligge til rette for en trippel suksess for både butikker og handlende. 

Kaja Grindland og Tomine Netland selger hilsningskort fra sin elevbedrift Kajtom på et hjørne av gågata på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no