Onsdag ettermiddag åpnes Kjellandsheia Nærmiljøpark av ordfører Jan Oddvar Skisland. Bildet viser trampolineanlegget i parken. (Foto: Nicolai Prebensen)

Ordføreren åpner nærmiljøparken onsdag ettermiddag

  Nicolai Prebensen
  23. juni 2020
  12:53
Onsdag klokken 17.00 blir det offisiell åpning av Kjellandsheia Nærmiljøpark. Parken ligger ved innkjøringen til Nordalsheia og har blitt et praktanlegg for et mangfold av aktiviteter.

Anlegget inneholder blant annet en kunstgressbane, trampoliner, pumptrackbane og en 500 meter lang asfaltert vei som blant annet kan brukes til rulleskitrening.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse


Det er ordfører Oddvar Skisland som står for den offisielle åpningen. Etter dette skal Søgne skiklubb arrangere rulleskistafett med tre sammensatte lag. Det blir straffesparkkonkurranse med tidligere Startkeeper Rune Nilssenen og KCK syklist Teodor Skare skal teste den nye pumptrackbanen.

Påmelding
Arrangøren har fulgt smittevernanbefalingene og det er kun 200 personer som kommer innenfor «dørene». Det er noen ledige plasser igjen, men vil du være til stede må du melde deg på til Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom på SMS til 415 65 391.
Sist oppdatert 23.06.2020 klokken 14:26 av Nicolai Prebensen

Nærmiljøparken ligger mellom Kjellandsheia og Nordalsheia i Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)

Pumptrackbanen i anlegget. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no